Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:56 | October 10, 2017

  THE CITY OF LOVE

  FIND MY TEDDYJACKET – HERE (ADLINK)

   

  PARIS ♡

   

  More snapshots from Paris :) Just got back from some hours at the catamaran here in Barcelona. I’m just about to head down to get my hair done by the stylist team and then it’s time for dinner and Gala! Tomorrow I’m flying back home to Sweden again and I’m actually missing my home (and André ) ofc. BUT the time at home will be short af haha.. flying to Italy the day after for work. Talk to you later!Xx

  _______________________________________

  Lite mer bilder från Paris :) Kom precis tillbaka från catamaranen/båten här i Barcelona. Jag ska alldeles straxt ner till till stylisterna för att få mitt hår fixat inför kvällen. Gala och middag står på schemat! Imorgon flyger jag tillbaka till Sverige och jag längtar faktist hem ( och André ) såklart. MEN jag är bara hemma ett tag.. flyger till Italien efter en dag för jobb. Hörs sen! Xx


  32 kommentarer  32 kommentarer om “THE CITY OF LOVE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här