Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | October 11, 2017

TEDDY

 

FIND MY TEDDYJACKET – HERE (ADLINK)

 

I’ve gotten so many questions about this jacket both here on my blog and on instagram. It’s from River Island and got sold out super quickly on NELLY but now I saw that ASOS has it as well :D YEY! So I just wanted to share that with you since many of you asked about it. LOVE! Xx

__________________________________________

Jag har fått en hel del frågor om min jacka både här på bloggen och på insta. Den kommer från River Island och sålde slut superfort på NELLY men nu såg jag att den fanns på ASOS :D YEY! Så ville bara visa er vart ni kan hitta den där eftersom många har frågat om den. LOVE! Xx


10 kommentarer10 kommentarer om “TEDDY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här