Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:10 | October 13, 2017

  WINTER IS COMING – FAUX FURS!

  -POST CONTAIN ADLINKS-

  1.HERE / 2.HERE / 3.HERE / 4.HERE

  5.HERE / 6.HERE / 7.HERE / 8.HERE

  9.HERE / 10.HERE / 11.HERE / 12.HERE

   

  Well yeah, winter is for sure coming and it’s soon time to get those thick clothes on haha. One of the best things to wear to keep warm but still look good is all those faux furs :) So I’ve picked out some of my favorites from different online stores. I would like all of them to move into my closet!! Xx

  ________________________________________

  Ja ni, vintern är verkligen påväg och det är snart dags att dra på sig alla dessa tjocka kläder haha. En av de bästa sakerna att bära för att hålla er varma men samtidigt se snygg ut är fuskpälsarna :) Så jag har valt ut några favoriter från olika onlineshoppar. Jag skulle gärna vilja atta dessa flyttade in i min garderob!! Xx


  10 kommentarer  10 kommentarer om “WINTER IS COMING – FAUX FURS!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här