Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:30 | October 16, 2017

  LUNCH GOALS

  Positanopositano

   

  LUNCH AT CAFÉ POSITANO

   

  Okey, could you possibly even have a better lunch-view? Nah. Not really. Silja and I started the day with listening to Whitney Houston ( as you can see on my insta storie haha ) and got ourselfs ready :) Then we just strolled around in Positano looking at all the cute little shops, walking through small alleys and sucking in all the beautiful atmosphere. Then we stopped by at Café Positano and had our lunch! As I said in an earlier post we are going home in the middle of the night so it’s our last day here. I have loads of photos to show you from here ofc and stay tuned on insta ofc! Time to get out in the sun again for some LEMON SORBET!

  ________________________________________

  Okej, kan man möjligtvis ha en bättre lunchvy än detta? Nä va. Tror inte de. Silja och jag startade dagen med lite Whitney Houston ( som ni kan se på min insta storie haha) och gjorde oss redo för dagen :) Sen traskade vi mest runt i Positano och kollade in alla gulliga butiker, strosade runt gränderna och sög in all härlig och vacker atmosfär. Sen tog vi en lunch på Café positano! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så åker vi mot flygplatsen inatt så det är vår sista dag här. Jag har massvis av foton som ni ska få se både här och på insta så stay tuned. Nu är det dags för lite CITRONSORBET!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “LUNCH GOALS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här