Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:54 | October 17, 2017

  Positano, you are beautiful.

  positanopositano

   

  POSITANO, YOU HAVE MY HEART.

   

  Here comes the first part of my snapshots from Positano – more to come ! This is really a heaven on earth. Such a cozy place! I’ll for sure come back here with André in May. I think he’ll love it just as much as me :) After five days here it’s time for me and Silja to fly home again and I miss André so, so much!! My mom and her boyfriend are coming to Stockholm this weekend so we are just going to spend time with them then. But before that I have loads of fun stuff this week. Everyhting from a big event/party to photoshoot with a big brand :) Stay tuned! Anyway, talk to you in a sec. Xx

  ______________________________________________

  Här kommer första delen av bilderna från Positano – mer kommer! Detta är verkligen himmel på jorden. Så mysigt här! Jag ska helt klart komma tillbaka hit med André i Maj. Jag tror han kommer älska det lika mycket som mig :) Efter fem dagar här är det dags för mig och Silja att flyga hem igen och jag saknar André så, så mycket!! Min mamma och hennes kille kommer upp i helgen så då ska vi bara umgås med dom. Men innan det har jag en hel del denna vecka. Allt från ett stort event/fest till fotografering med ett stort brand :) Stay tuned! Men men, hörs om en stund. Xx


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Positano, you are beautiful.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här