Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:12 | October 19, 2017

Beautiful place

TRAVEL

 

POSITANO, PART TWO.

 

Gah, sorry for the bad update yesterday. I’ve had three very big collabs to shoot and film that have taken a lot of time but I can’t wait to share this with you!! I think you’ll love it :) I just finished editing the photos from the shoot and sent away two deadlines. Sooo now I’m just going to watch “Svenska Hollywoodfruar” and drink a tea on the sofa before André gets home. Tonight we are going to Emil and Mikaela for dinner .
My mom and her man are coming here tomorrow to stay over the weekend and I’m so excited!! Anyway, I had a blast last night at the
Daniel Wellington event and met so many friends from all over the world. It was so much fun!!

____________________________________________

Gah, ledsen för sämst uppdatering igår . Jag har fotat samt filmat tre olika samarbeten som tagit en del tid och jag längtar sååå efter att vissa er!! Jag tror att ni kommer älska det :) Jag blev precis klar med redigeringen av fotona och har precis skickat i väg 2 deadlines. Såååååå nu ska jag bara kolla på Svenska Hollywoodfruar och dricka en kopp te i soffan innan André kommer hem. Ikväll ska vi hem till Emil och Mikaela på middag. Min mamma och hennes kille kommer hit imorgon med och ska stanna över helgen och de ska bli så kul! Men men, gårkvällen igår med Daniel Wellington var superkul och de var så kul attt träffa alla vänner från alla delar av världen!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Beautiful place”

 1. Sara on

  Hej!! Vad hette hotellet ni bodde på i Positano? Och hur va det? Ska till Positano nästa sommar med min pojkvän eventuell för blev såååå inspirerad ‘ av alla dina fina bilder, vill verkligen dit!!?? Så hur va boendet? Något att rekommendera? Vill verkligen bo fint när jag väl är där. Och maten? Va den bra? Du äger kram!!!

  Reply
  • angelicablick on

   Hej!! Villa Fiorentino :D MAGISKT var de! åh tack finis – stay tuned på insta då :D där kommer de bästa bilderna snart! Jag kan rekomendera Villa Fiorentino :) sååå fin view! Maten var helt ok – kunde varit bättre. Mycket fisk, pasta och pizza vilket inte är min favvo haha. Men själva staden är magisk! TACK <3 KRAM

   Reply
 2. ule on

  Positano looks so romantic!

  I’m curious what that illuminated picture behind you at the cosmetic salon is – various close-up pictures of dermis? It’s kind of off-putting :D

  Reply
 3. Minnie on

  Amazing amazing photos! Can you tell me the name of the restaurant where you took the photo at night? I’m planning to go to Positano and would love to visit this restaurant. :) xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.