Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:46 | October 20, 2017

FROM MY IPHONE

UNCATEGORIZED 2

1. Positano by night. SO BEAUTIFUL! I want to come back here in the spring!

1. Positano på kvällen. SÅ VACKERT! Jag vill tillbaka hit i vår!

2. Hanging out at the boat with my Guess family
2. Hänger lite på båten med min Guess familj

3. Selfie in Positano! The light in our window was amazeballs!
3. Selfie i Positano! Ljuset i vårt fönster var amazeballs!

4. Lunch at “Paperboy” in Paris. LOVE this place! I highly recomend it! Only open on weekends.

4. Lunch på “Paperboy” i Paris. ÄLSKAR det här stället! Rekommenderas starkt! Öppet enbart på helgen.

5. Bye Positano – HELLO SWEDEN! Find similar sweater HERE ( adlink )
5. Hejdå Positano – HEJ SVERIGE! hitta liknande tröja HÄR ( adlink )

6. When Sadeek at BANGS made my hair look flawless :) THANKS!
6. När Sadeek på BANGS fick mitt hår att se flawless ut :) TACK!

7. Awesome drinks at “Dirty Dick” ( YEP, that’s the name of the bar LOL ) in Paris. YUMMIE!

7. Asnice drinkar på “Dirty Dick” ( JAPP, så heter baren hahah ) i Paris. MUMS!

8. My kick-ass look during the Daniel Wellington event. Find my dress HERE (adlink)
8. Min kick-ass look under Daniel Wellington eventet. Ni hittar min klänning HÄR ( adlink)

9. Positano in my heart. This was such a cute hotel!
9. Positano i mitt hjärta. Så gulligt hotell!

 

Here comes some iPhone shots that I’ve taken recently! I have to say that I LOVED MY LOOK during the DW event!! I just had to buy the dress when I saw it online even tho it cost a bit. BUT I don’t regret it at all! I just want to wish you all a wonderful friday and hope you’ll have the best night ever. LOVE U! Xx

_________________________________________________

Här kommer lite iPhone bilder som jag tagit nyss! Jag måste ändå säga att jag ÄLSKADE MIN LOOK under DW eventet!! Jag var bara tvungen att köpa klänningen när jag såg den trots att den kostade en del. MEN jag ångrar det inte! Nu vill jag bara önska er alla en fin fredag och jag hoppas ni får en magisk kväll. LOVE U! Xx

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “FROM MY IPHONE”

 1. Mimmi Hanstorp on

  Alltså dör för din DW look! Damn girl, du kan få allt att se snyggt ut! Du känner säkert redan till Hunkemöller men de har just nu 3 bh:ar för priset av två och de är mitt absoluta favoritmärke om man vill hitta underkläder till sådana här transparenta kläder, de har verkligen allt! Så ville bara ge ett litet tips, hoppas du får en bra dag :* puss
  https://www.hunkemoller.se/se_sv/

  Reply
 2. Emma Bergström on

  vart kommer bältet ifrån som du har till Daniel Wellington look? Såååååå himla snygg outfit, verkligen bra matchat!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.