Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:04 | October 21, 2017

  A BEAUTIFUL DAY AT SEA

  Find my bikini HERE

  Get my swimsuit HERE 

   

  BOATIN’ IN POSITANO

   

  Wow, this day was just .. beautiful. We rented a boat for some shots for a collab and just had to shot some for the blog also :) OFC!! We went to different parts of Positano to get the backgrounds that we wanted. After 2 hours we went back and had a lunch at the harbour. Stay tuned on insta!Anyway, it’s saturday and we are going out for dinner tonight with my mom and her boyfriend. André are spinning some records ( wow, that sounded old fashioned hahah ) so we’ll stay for a drink after and watch him play. What are your plans tonight?

  ___________________________________________________

  Wow, den här dagen var… så vacker. vi hyrde en båt för att fota av ett samarbete och fotade såklart till bloggen med :) SÅKLART!! Vi stack runt till olika ställen runt Positano för att få bakgrunderna vi vill ha. Efter 2 timmar åkte vi tillbaka till hamnen och käkade lunch där. Så stay tuned på insta! Men men, det är lördag och vi ska ut på middag med mamma och hennes kille. André ska spela skivor med så vi stannar nog kvar på en drink efter med för att supporta honom. Vad ska ni göra ikväll?


  8 kommentarer  8 kommentarer om “A BEAUTIFUL DAY AT SEA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här