Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:12 | October 22, 2017

LATE NIGHTS IN POSITANO

free peoplefree peoplefree peoplefree people

 

CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM ASOS, HERE_SHOES FROM & OTHER STORIES, SIMILAR HERE_
_BAG FROM CHANEL_EARRINGS FROM FREE PEOPLE_

 

SUNDAY! Bets day of the weeeeeek. Here is a look that I wore during our last night in Positano :) I love these earrings, and yeah the dress too ofc. When I posted the earrings on my instastorie a lot of you asked me about them. They are from Free People and I bought them in NYC when I were there :) PS. stay tuned for a new vlog today!!

_____________________________________________

SÖNDAG! Bästa dagen i veckaaaaaan. Här kommer en look från vår sista kväll i Positano :) Jag älskar dessa örhängen och ja, klänningen med såklart. När jag postade dessa örhängen på insta storie så frågade många av er om dom. Dom kommer från Free People och jag köpte dom i NYC när jag var där :) PS. Håll er uppdaterade här, ny vlogg kommer ut idag!!


21 kommentarer21 kommentarer om “LATE NIGHTS IN POSITANO”

    I love your outfit and the combinaison of red and black! Where is your dress from please? I love it!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här