Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:39 | October 23, 2017

  AUTUMN FEELS

  H&M

   

  CREDIT&ADLINKS_COAT HERE, SWEATER HERE AND TROUSERS SIMILAR HERE FROM H&M_
  _SHOES FROM ZARA, SIMILAR HERE_GLASSES FROM H&M_

   

  Oh lovely, lovely autumn!! Look at those leafs ♥  So this is a look from my collab with H&M and their jacket – I LOVE this look!
  I started my day with a workout with Simon followed by lunch at Holy Greens. I’m soon on my way to the office to sit down and go through my blog cause it sure needs a lift now when it comes to the design. Don’t you agree?! I want my blog to look flawless!

  _____________________________________

  Oh fina, fina hösten!! Kolla in löven ♥ Detta är en look från mitt samarbete med H&M och deras jacka – ÄLSKAR den här looken!
  Jag började dagen med ett träningspass med Simon följt av lunch på Holy Greens. Jag ska alldeles straxt dra mot kontoret för att sätta mig ner och gå igenom hur jag vill att min bloggdesign ska bli, för den behöver verkligen tt lyft. Håller ni inte med?! Jag vill att bloggen ska se flawless ut!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “AUTUMN FEELS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här