Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:06 | October 27, 2017

  ERDEM X H&M

   

  AT VILLA KASSMAN FOR ERDEM X H&M

   

  H&M had their pre-launch event yesterday at the coolast castle ever – Villa Kassman! We got the chance to shop the clothes before anyone else and also hang out at this cool place. I bought a jacket I’ve had my eyes on :) YEY! Well, today I woke up feeling like a piece of shit. I took two vaccin shots yesterday and they made me fever-ish. I’m feeling a bit better now after sleeping and resting all day.  Anyway, what’s your plans for this friday? I’m going to a big halloween party tomorrow so tonight I’m just staying in, eating some food and watching the new episodes of “Stranger things”!!!

  ______________________________________________

  H&M hade deras pre-launch igår på coolaste slottet – Villa Kassman! Vi fick chansen att köpa kläderna först av alla och så fick vi dessutom hänga på denna coola location. Jag köpte en jacka jag kikat på innan :) yey! Men men, idag vaknade jag upp och mådde skit. Jag tog två vaccinsprutor igår och dom gav mig feber deluxe. Jag mår lite bättre nu efter att ha fått sova och vila hela dagen. Men men, vad ska ni göra denna fredag? Jag ska på en stor halloweenfest imorgon så idag ska jag bara slappa, äta mat och ha hemma kväll, samt kolla på nya avsnitten av “Stranger things”!!!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “ERDEM X H&M”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här