Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:52 | October 30, 2017

LAST YEAR

LOOK OF THE DAY

 

SOME AUTUMN/WINTER LOOKS FROM LAST YEAR
OCT-DEC

 

I’ve summed up some looks I wore last year :) From October to December. Damn I have to say my makeup looked flawless! A bit more than I use atm but I liked it – both now and then. What do you think? Anyway, I’m staying at home tonight just watching a movie, getting some work done on my laptop before I jump into bed. Going up pretty early tomorrow – going to the dentist again followed by meetings and shooting some collabs :)

______________________________________________

Jag har plockat ihop lite looks från förra året :) Från Oktober till Dece,ber. Jäklar, jag måste säga att mitt smink var flawless! Lite mer än vad jag använder nu men jag gillade de – både då och nu. Vad tycker ni? Men men, jag har hemmakväll ikväll och kollar bara på film samt jobbar på laptopen innan jag ska hoppa i säng och sova. Jag ska upp ganska tidigt imorgon – först tandläkaren följt av möten och sen fota lite samarbeten :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “LAST YEAR”

 1. Cefon on

  Hej Angelica! jag är så nyfiken på vilken musik du lyssnar på? :) skulle du kunna tipsa om bra musik? ..eller kanske länka en spotify/soundcloud-lista?
  Du inspirerar så mycket!
  Kramar Cecilia

  Reply
  • angelicablick on

   Hej där! Jag lyssnar på det mesta ( förutom typ deep house, Growl och techno.. ). Jag tror mina playlists ligger offentliga på spotify om du vill kika :) allt beror på vilken känsla jag är ute efter! Tack finis! kram

   Reply
  • angelicablick on

   Thank you! Ah you do? :) yeah maybe. I like to mix it nowadays. Sometimes there is a lot of makuep, sometime a little and sometimes nothing . LOVE

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.