Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:52 | October 30, 2017

  LAST YEAR

   

  SOME AUTUMN/WINTER LOOKS FROM LAST YEAR
  OCT-DEC

   

  I’ve summed up some looks I wore last year :) From October to December. Damn I have to say my makeup looked flawless! A bit more than I use atm but I liked it – both now and then. What do you think? Anyway, I’m staying at home tonight just watching a movie, getting some work done on my laptop before I jump into bed. Going up pretty early tomorrow – going to the dentist again followed by meetings and shooting some collabs :)

  ______________________________________________

  Jag har plockat ihop lite looks från förra året :) Från Oktober till Dece,ber. Jäklar, jag måste säga att mitt smink var flawless! Lite mer än vad jag använder nu men jag gillade de – både då och nu. Vad tycker ni? Men men, jag har hemmakväll ikväll och kollar bara på film samt jobbar på laptopen innan jag ska hoppa i säng och sova. Jag ska upp ganska tidigt imorgon – först tandläkaren följt av möten och sen fota lite samarbeten :)


  20 kommentarer  20 kommentarer om “LAST YEAR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här