Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:36 | November 1, 2017

  BRIGHT RED.

   

  FIND MY BOOTS HERE ( ADLINK )

   

  A little glimpse on one of my looks coming up very soon :) I say a similar combo on instagram so I just had to do my own version of it.
  I have to say that these boots are f*cking fierce!! Felt like a million bucks strolling the streets with these. Well well, GUESS WHO IS COMING HOME TODAY? ANDRÉÉÉÉÉ! Gah, I’ve missed him like crazy. Unfortunately we only have like 20 hours to spend together before I leave for Thailand haha. That actually sucks. But I’ll make the best of the hours we got!

  ______________________________________________________

  En liten kik på en av mina looks som kommer upp snart :) Jag såg en liknande look på instagram och bestämde mig för att göra min egna tolkning av den. Jag måste säga att dessa boots är fasiken fierce alltså!! Kände mig som a million bucks när jag gick runt med dessa. Aja, GISSA VEM SOM KOMMER HEM IDAG? ANDRÉÉÉÉÉ! Gah, har saknat sönder mig efter honom. Dessvärre har vi typ bara 20 timmar på oss att umgås för sen drar jag till Thailand haha. Så det suger lite. Men vi får göra det bästa av dom timmarna vi får!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “BRIGHT RED.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här