Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 07:23 | November 5, 2017

  HOSPITAL

  hospital

   

  SPENT THE ENTIRE MORNING AT THE HOSPITAL
  IN THAILAND

   

  Hi guys! I just wanted to let you know that I’m ok and that I haven’t been posting stuff since I became really sick the first night in Thailand. I’ve had a lot on my mind recently and a lot of work as well among with other stuff ( my stomach is suuuuuper sensitive ) that made my gastritis come back. I’ve had it a couple of times since 1,5 year ago and since I’ve had it a lot it makes the gastritis very though on my body and it’s very “aggressive” on me. I’m back at our hotel, in bed now and just watching movies, eating my meds and trying to rest. I just wanted to let you know <3 talk to you later!

  ________________________________________________

  Hej på er! Ville bara kika in och säga att jag är OK och att jag inte postat nått eftersom jag blev väldigt sjuk första natten i Thailand. Jag har haft mycket att stå i den sista tiden tillsammans med en del stress, jobb och annat på skallen ( samt att min mage är väääldigt känslig ) som har gjort att min magkatarr kommit tillbaka. Jag har haft det från och till nu de senaste 1,5 åren så eftersom jag haft de en del så blir mina magkatarrer väldigt hårda mot kroppen och ganska “aggressiva” på mig. Nu är jag tillbaka på hotellet och kollar film, knaprar medicin och förösker bara vila. ville bara att ni skulle veta <3 vi hörs sen!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “HOSPITAL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här