Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:49 | November 7, 2017

A L L B L A C K

LOOK OF THE DAY
CHANELCHANELCHANELCHANELCHANEL

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM ASOS, SIMILAR HERE_TOP OLD FROM ZARA_
_SKIRT FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_CAP FROM GINA TRICOT_BAG FROM CHANEL_
_THIGH HIGH BOOTS FROM SCORETT, SIMILAR HERE_

 

ALL BLACK! Gotta say I love it! Sometime all black is just.. RIGHT. Don’t you agree? I liked this combo a lot :) Wore something like it usually duting atumn when it’s not too hot or too cold. Just wanted to wish you all a nice tuesday night! See you tomorrow on my special daaaaay!!!

______________________________________________

HELKLÄDD I SVART! Måste säga att jag älskart! Ibland är helsvart bara så .. RÄTT. Eller hur? Gillade den här kombon massor :) Bär alltid nått liknande varje höst när de inte är för varmt eller för kallt. Vill mest bara önska er en fin tisdagskväll! Hörs imorgon på min speciella daaaaaag!!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

5 Responses to “A L L B L A C K”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.