Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:54 | November 9, 2017

BACK IN THAILAND

TRAVEL

 

PICTURES FROM MY RECENT TRIPS TO THAILAND
THIS TIME I’M STAYING ONE MONTH

 

Well, as you know and as I’ve told you I’m back in Thailand first for volontueer work, then bootcamp and last but not least vacay with André. As I said I’m here volontueer working with Michelle together with “The man that rescues dogs” with his amazing dogs ♥ There is no words to describe how amazing Michaels work is and how he as dedicated his life to these dogs.
He feeds 100’s of stray dogs every day and then also take cares of the dogs at the foster care and also the ones at the shelter together with his staff. I’m just amazed. And the dogs.. the sweetest dogs. It brakes my heart every day to see how bad the human kind has treated many of these animals. It makes me so frustrated and angry. But I’m happy that they are in Michaels and his staffs care now. And with that said, I will share more photos with you, a vlog and also more information. But until then – PLEASE DONATE HERE! It would mean the world to me. LOVE!

_________________________________________________

Ja, som ni kanske vet nu så är jag tillbaks i Thailand för att volontärjobba, följt av bootcamp och sist men inte minst semester med André.Som jag nämnde innan så volontärjobbar jag här med Michelle för ” The man that rescues dogs” och hans fantastiska vovvar ♥ Det finns inte ord att beskriva vilket fantastiskt jobb Michael gör här och hur han hängivit sitt liv till dessa hundar.
Han matar upp emot 100 hundar på gatan varje dag och tar även hand om sjuka hundar på hans fosterhem samt de friska på sheltret tillsammans med hans personal. Jag är helt tagen. Och hundarna.. de finaste hundarna. Hjärtat går sönder varje dag att se hur människor behandlat vissa djur. Det gör mig så sinnesjukt frustrerad och arg. Men jag är så glad att dom är under Michaels och hans personals vingar nu. Och med det sagt så kommer jag dela med mig av foton, en vlogg och mer info inom kort. Men tills dess – SNÄLLA DONERA EN SLANT HÄR! Eller swisha valfri summa till 1235871066 . Det skulle betyda så mycket för mig. KÄRLEK!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “BACK IN THAILAND”

  1. Emelie Newzella on

    Djuren är det absolut viktigaste vi har på denna gjord enligt mig, jag blev månadsgivare till wwf för ett par år sedan och det känns lika bra varje månad pengarna dras från kontot! Tycker alla borde börja tänka mer på djuren, det är vi människor som förstår jorden och inte djuren så dom ska inte behöva lida för det.
    Känns därför självklart att swisha till denna organisation, och det värmer mitt hjärta att du är så godhjärtad och åker ner för att hjälpa hundarna! ❤

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.