Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:01 | November 10, 2017

  DOG-LOVE

   

  AT THE FOSTER HOME & DOG SHELTER

   

  Today was our last day working with the dogs and my emotions are so mixed. I know I’ll cry as soon as it hits me for real I think. BUT I want to come back and I’m going to be a part of this even tho I continue my travel in Thailand and also when going home. I love these dogs ♥ My heart belongs to them.  I just wanted to share four photos with you from this week we’ve been there but there is more to come! I just need to go through the photos first. LOVE!

  ____________________________________________

  Idag jobbade vi vår sista dag med hundarna och mina känslor är så blandade. Jag vet att jag kommer börja gråta så fort hela den här grejen smällt in. MEN jag vill komma tillbaka hit och jag kommer oavsett de vara en del av detta under min fortsatta resa här i Thailand och även när jag kommer hem. Jag älskar ju dessa hundar ♥ Mitt hjärta tillhör dom. Jag vill bara dela med mig av fyra snabba bilder här nu men det kommer mer! Jag behöver bara gå igenom alla bilder först. KÄRLEK!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “DOG-LOVE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här