Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:02 | November 12, 2017

SNAPS X 5

UNCATEGORIZED 2

Me and two puppies from different moms ♥
Jag och två små valpar från olika kullar ♥

Above the clouds.. enchanting horizon.
Ovan molnen.. magisk horisont.

Happy b-day kid the other day!
Glatt födelsedagsbarn häromdagen!

Bananas and mango.
Banan och mango.

A photo of me and the love of my life, André
En bild på mig och min kärlek, André.

 

Snapshots from my phone from both recently and from the past. We just got to Phuket and the first thing that happens is that I need to take antibiotic. Yey. Not. But let’s stay positive, right? I’m going to chill tomorrow and then I’m back in the gym again. Seriosly, I’m here for a bootcamp trip.. I don’t have time to be sick now. Anyway.. It’s been such a wierd week for me. I can’t tell if I’m ok or not.. all the impressions from the few past days has caught up to me but in a wierd way. I don’t know how to express my feelings and sadness. I just feel .. blank. Anyway, sending lots of love to you all! Talk to you soon.

______________________________________

Bilder från min lur från nutid och dåtid. Vi kom precis till Phuket och de första som händer är att jag får börja käka antibiotika. Yey. Inte. Men låt oss va positiva, okej? Jag kommer ta de lugnt imorgon men sen är jag tillbaka på gymmet. Seriöst, jag är här på träningsresa .. jag vägrar hålla på att va sjuk. Aja.. det har varit en så sjukt konstig vecka för mig. Jag vet inte om jag är okej eller inte.. alla intryck från dessa dagar har kommit ifatt på ett konstigt sätt. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mina känslor nu och min sorg. Jag känner mig mest … blank. Men men, skickar kärlek tille r alla! Vi hörs sen.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

3 Responses to “SNAPS X 5”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.