Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:38 | November 13, 2017

  DETAIL CLOSE UP

  H&M BIKBOK CHANEL free people

   

  CLOSE UP ON MY RECENT LOOKS

   

  I always love to go back in the archive and look at all the details :) I hope you like it too! Well, today has been very un-productive. I’ve just strolled around in Phuket, filmed a bit for my vlog and then just taken it easy. I cross my fingers so much that I’m going to be able to workout tomorrow! Cross your fingers too, ok? Anyway.. I havem’t really been taking any photos on this trip so far since we’ve only been working and I’ve had my full focus on helping out at the dog shelter rather then running around taking photos/filming. But tomorrow I’m bringing my camera with me again :) YEY! So now you won’t have to see only throwbacks haha. Longing for Koh Lak aswell.. dreaming of taking awesome photos haha.

  ___________________________________________

  Jag älskar att kika tillbaka i arkivet och kolla på detaljer såhär :) Hoppas ni gör de med! Ja, idag har jag varit väldigt oproduktiv. Jag har mest strosat runt i Phuket, filmat till vloggen lite och tagit de lugnt. Jag håller fingarna för att jag kan träna imorgon. Kan inte ni hålla tummarna för de med? Men men, har inte fotat så värst på den här resan hitills eftersom vi mestadels bara jobbat och då har jag velat lägga mitt fulla fokus på att jobba med hundarna än att springa runt och fota. Men imorgon får kameran följa med igen :) YEY! Längtar till Koh lak med..ärr så pepp på att ta fina bilder nu haha!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “DETAIL CLOSE UP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här