Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:54 | November 15, 2017

  MORNING ROUTINE

  titan fitness camptitan fitness camptitan fitness camptitan fitness camptitan fitness camptitan fitness camptitan fitness camptitan fitness camp

   

  OUR MORNING WORKOUT

   

  Started our morning here like usual – with a major workout! We do 2 workouts a day ( !! ) starting off with a circuit /crossfit-like workout at the Titan Fitness camp followed later on by a 2 hour Muay Thai workout. YAS! My entire body is so sore!! But in a good way ofc. Tomorrow we are heading up to do a hike early in the morning called the “Buddah Run” .. it’s not a run but you hike for 1 hour up to a gigantic Buddah and then down again. I think it will be beautiful! Well our days here look almost the same – wake up, workout, eat breakfast, sunbath /tan, eat lunch, workout and then shower and eat dinner haha. I like it!

  _____________________________________________

  Började vår morgon som vanligt – med en megaträning! Vi kör 2 träningspass om dagen (!!) som börjar med cirkelträning /crossfit-liknande träning på Titan Fitness camp följt av 2 timmars Muay Thai senare på dagen. YAS! Hela min kropp är helt öm!! Men på ett bra sätt dvs. Imorgon ska vi upp tidigt för att hikea upp till en Buddah som heter “Budday Run”.. man springer inte men man hikear 1 timma uppåt och sen 1 timma neråt. Jag tror utsikten kommer vara magisk! Ja, våra dagar ser mer eller mindre likadana ut här – man vaknar, tränar, äter frulle, solar, äter lunch, tränar igen, duschar och sen middag haha. Jag gillart!


  3 kommentarer  3 kommentarer om “MORNING ROUTINE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Love this! :)

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Tja Angelica!
   Min tanke var aldrig skriva den här kommentaren men jag har verkligen grubblat på det här ett tag. Till och börja med vill jag bara säga att jag inte försöker trycka ner dig på något sätt, du verkar vara en as härlig kvinna och är extremt duktig på det du gör och har åstadkommit massor som du ska vara sjukt stolt över men jag har ändå en fundering angående dina samarbeten med det italienska märket Calzedonia. Jag vet inte riktigt om du har missat konflikten mellan bloggerskan Nicole Falciani och Calzedonia där de valde att avsluta ett samarbete med henne eftersom de ansåg att hon var för stor (de verkar inte ha yttrat det bokstavligt men det förstår nog vem som helst om man bara läser mellan raderna). Hur ser du på det? Känns det inte lite konstigt att du som förebild för väldigt många väljer att arbeta med ett företag som indirekt uppmuntrar extrem skeva skönhetsideal? Jag förstår att betalda samarbeten är en del av din inkomst och att det inte är särskilt lätt att ständigt vara perfekt i en värld där folk alltid kommer att peka ut vartenda litet felsteg man tar men det verkar liksom inte jättesvårt att vara lite mer försiktig med vilka företag man väljer att jobba med. Jag vet egentligen ingenting om hur livet som bloggerska ser ut så om jag har väldigt fel om någonting får du jättegärna upplysa mig för jag vill verkligen liksom förstå och om du inte riktigt tänk på den här aspekten förut så hoppas jag att det kanske är en tanke du bär med dig framöver.

   Kramar!

   Reply
  • woow, so envious of your days, so stress free

   https://mercuryveenus.blogspot.com/

   Reply