Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:54 | November 16, 2017

  Waiting for sunshine on a rainy day

   

  MY DAY IN PICTURES

   

  Gah, such a long but fun day today! As I said yesterday we woke up at 05.30 to meet up the rest at 06 in the morning to go to “Buddah Run”. Damn it was so damn heavy the first 10 minutes haha but after I while it went smoothly :) Snaped photos of it that I’ll share with you tomorrow. I’m so happy to be using my camera again now haha. The pictures turns out soooo much better, don’t you agree? Well after that we’ve just spent the day in the sun, done some Muay thai workout, had dinner and now me and André are laying in bed listening to the pouring rain and the thunder. It’s a bit cozy but also scary haha. LOVE! Xx

  _____________________________________________

  Gah, så lång men rolig dag! Som jag skrev förut så vaknade vi vid 05.30 och mötte upp resten vid 06.00 på morgonen för att köra “Buddah Run”. Jäklar vad jobbigt de var de första 10 minuterna haha men efter ett tag gick det finfint :) Tog en del foton som ni ska få se imorgon. Jag är så gad att jag fotar med min bättre kamera nu med de blir så mycket finare bilder haha. Håller ni inte med? Aja efter vandringen så spenderade vi dagen  i solen, körde Muay Thai träning och käkade middag. Nu ligger jag och André i sängen och lyssnar på hur regnet öser ner och åskan som mullrar. Mysigt men samtidigt lite läskigt haha. KÄRLEK! Xx


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Waiting for sunshine on a rainy day”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här