Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:55 | November 17, 2017

  BANGKOK BY NIGHT

   

  DINNER IN BANGKOK

   

  Between Chonburi and Phuket we had about 24 hours in Bangkok before flying on to Phuket. We celebrated both me and André for our birthdays and had a nice dinner all together before going out. We ate at a restaurant called Quince before going to some nightclubs :) I ordered their truffle risotto and it was delicious and the burratta for starter. I was so happy to finally be able to hug and kiss my boy here! We hadn’t met for almost two weeks so I longed for André sooooo much haha.

  We just got back from dinner in Phuket. Andrés mom and dad took us to a super nice restaurant called Mom Tri’s restaurant and wow, their food was soo good! I ordered tuna tataki and sashimi for starter and a blue king crab stew with coconut milk and noodles. YUM! Well, it’s time for us to crash into bed now. The alarm goes in about 7 hours and I need all the sleep I can get. The damn mosquitoes has kept me awake these past two nights!! Bought myslef a really good repellant today so now I hope they’ll keep away.

  ______________________________________________

  Mellan Chonburi och Phuket så hade vi runt 24 timmar i Bangkok innan vi flög vidare. Vi firade både mig och André för att vi fyllt år och hade då en mysig middag innan vi gick ut. Vi åt på en restaurant som heter Quince innan det var dags för fest :) Jag körde på deras tryffelrisotto som var supergod och en buratta till förrätt. Jag var så sjukt glad här att äntligen få pussa på min pöjk igen! Vi hade inte setts på typ två veckor så jag hade saknat André såååå mycket haha.

  Vi kom precis tillbaka från middagen med Andrés päron som tog oss till en superfin restaurang som heter Mom Tri’s restaurant och ja, wow .. deras mat var så, så god! Jag körde på en tuna tataki/sashimi till förrätt och sen någon blue crab cocosmjölks gryta till main. MUMS! Ja, nu är det iaf dags att sova. Alarmet går av om ca 7 timmar och jag behöver all sömn jag kan få. Myggorna har hållt mig vaken i två nätter i rad nu. Köpte någon dunderspray idag som jag ska spraya med så hoppas jag dom håller sig borta.


  6 kommentarer  6 kommentarer om “BANGKOK BY NIGHT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här