Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:58 | November 18, 2017

  BUDDHA RUN

  BUDDAH RUNBUDDAH RUNBUDDAH RUNBUDDAH RUNBUDDAH RUNBUDDAH RUN

   

  ON TOP OF THE BUDDHA RUN!

   

  Like I said, we did a thing called “The buddha run” which isn’t actually a run ( or.. you can run If you are able to do that but it was crazy heavy just walking haha). So we walked up to the Buddha which took us 43 minutes in a rapid speed. The view was so beautiful! And the Buddha as well. the sweat was pouring down when we entered the top haha. Like always here in Thailand! I guess I haven’t sweat this much ever in my life haha. We started walking around 07.00 am and where back at our hotel at 09.30 am for breakfast. It was fun to do another type of workout :) Today we started our morning with a circuit workout and I’m seriously DEAD. We did a mix of running and  heavy lifting. Now I’m heading to the pool! I wanted to go to the beach today but we are going there tomorrow instead and I can’t wait! Haven’t been to the beach one single time since I got to Thailand(!) just beacuse we volonteer worked the first week and this week we are just working out not staying close to a beach. I’m happy I’ve got 2 more weeks to go here where there is a lot of beaches included.

  _________________________________________________

  Som jag sa så körde vi “The Buddha run” häromdagen som egentligen inte ens är en “run” ( eller.. man kan ju springa om man orkar och kan men de var tungt som de var att bara gå upp i rask takt haha ). Så vi promenerade upp till Buddhan som tog ca 43 min i bra fart. Utsikten var så fin! Och Buddahn med. Svetten rann som bara fan när vi kom upp till toppen haha. Som alltid här i Thailand! Aldrig svettats så mycket som denna vecka här haha. Vi började promenera kl 07.00 och var tillbaka 09.30 ungefär för frulle. De var kul att bryta av med vad vi vanligtvis brukar göra :) Idag körde vi cirkelträning på morgonen av en mix av springa och lyfta tungt. Jag är helt DÖD. Nu ska jag springa ner till poolen och bara slappa.. jag ville till stranden men vi bestämde att vi ska dit imorgon istället! Har inte varit på en strand en enda gång sen jag kom till Thailand för två veckor sen (!) eftersom vi enbart volontärjobbade första veckan och här tränar vi bara och bor inte nära någon strand. Tur att jag har två veckor kvar här och då kommer det bli massvis av strandhäng de kan jag lova.


  15 kommentarer  15 kommentarer om “BUDDHA RUN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här