Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:31 | November 19, 2017

Weekend night market

TRAVEL
weekend market phuketweekend market phuketweekend market phuketweekend market phuketweekend market phuketweekend market phuketweekend market phuketweekend market phuket

 

NIGHT/WEEKEND MARKET IN PHUKET

 

Last time me and André were in Thailand we visited this market and I have to say I like it a lot! Or, I like markets over all. There is something cozy about it, don’t you agree? :) We started or market night with eating and I finally got to eat my dear noodle soup with veggies and fishballs/fishpaté-thingy. It’s so yummie!! Maybe it doesn’t sound so good but it is!! After that we just strolled around, bought stuff and ate more yummie stuff. A perfect thing to do at the weekend! We just got back from dinner and are jumping into bed. We had a day off from our workouts today so we all went to Kata noi beach and had a chill day at the beach. Tomorrow it’s time for workout again!

______________________________________

Förra gången jag och André var i Thailand so var vi förbi denna marknad också och jag tycker verkligen den är så mysig! Eller, jag gillar ju marlnader överlag. Det är något speciellt med marknader, håller ni inte med? :) Vi började med att käka lite och jag fick äntligen käka min goda nudelsoppa igen med veggies och fiskbollar/fiskpaté-liknande grej i. Så gott!! Det låter säkert inte så gott men de är det!! Efter att vi käkat upp så strosade vi mest runt där, köpte prylar och åt mer mat. Perfekt grej att göra på helgen! Vi kom precis tillbaka från middag och ska sova alldeles straxt. Vi hade en vilodag idag från träningen så alla stack till Kata noi stranden och hängde hela dagen. Imorgon är det dags för träning igen!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

4 Responses to “Weekend night market”

 1. Sandra on

  Hej Angelica! Först, tack för en sjukt bra blogg!! För det andra…är i startgroparna för att åka iväg till Thailand för en träningsresa och skulle gärna vilja veta mer om stället ni är på. Finns det paket, boende, mat, träning vad ingår osv. Någon hemsida? Tacksam för svar;) /Sandra

  Reply
  • angelicablick on

   Heej! Tack fina du <3 Åh ska du? så nice!! vi är i chalong som ligger i Phuket. Här är det massa olika crossfit gym och thaigym man kan träna på :) de vi är på heter Titan Fitness camp och "hyr" deras utegym i Fightbox ( fightbox är gymmet jag tränar på i sthlm och detta är deras träningsresa ). Samt chok Chai för Muay thai. Det finns dock massa andra muay thai ställen här :) så kolla på Titan fitness camp!! kraam

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.