Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:42 | November 20, 2017

MORNING BLISS

TRAVEL
fightboxfightboxfightboxfightboxfightboxfightbox

 

WORKOUTS, WORKOUTS, WORKOUTS

 

Some snaps from the other day! I’m so happy to be here just workoing out, eating food and having a chill time with friends. It will be so wierd going back home again since this is my routine now. But I’ll continue on going to the gym, that’s for sure! Starting to feel so much stronger, my muscles are coming back and yeah, life just feels a little better when you exercise and move :) Don’t you agree? Well, time for me and André to watch a movie before falling asleep. LOVE! XX

_____________________________________________

Lite bilder från häromdagen! Jag är så glad att vara här och få träna, äta mat och bara slappa omkring med vänner. Det kommer bli så skumt att komma hem efter detta eftersom allt går på rutin här. Men gymmet kommer jag gå till som vanligt när jag kommer hem, de är helt klart!  Börjar känna mig så mycket starkare i kroppen, musklerna kommer tillbaka och ja, livet känns lite bättre när man rör på sig :) Håller ni inte med? Jaja, dags för mig och André att kolla på film innan vi somnar. KÄRLEK Xx

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “MORNING BLISS”

 1. Cecilia on

  Verkar otroligt härligt! Har letat efter ett bra en träningsställe utomlands att åka till, skulle du rekommendera det du är på? Vad heter stället? :) tack!

  Reply
  • angelicablick on

   Jätte! Ja det skulle jag :) just chalong är bra för träning :) Vi kör via Fightbox i sthlm men tränar på Titan fitness camp :) kraaam

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.