Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:03 | November 22, 2017

  SPARKLE

  Revolverevolverevolverevolverevolverevolve

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM REVOLVE, HERE_BAG BOUGHT HERE IN THAILAND_
  _SHOES OLD FROM ZARA, SIMILAR HERE_

   

  I managed to snap these with Frida earlier this evening just when the sun was about to set! We made it haha! We had to hurry so much just to get these haha :) Thanks Frida for the help! André and I are laying in bed now and we just started watching this suuuuper funny travel program called “An idiot Abroad” and I can’t stop laughing at the guy hosting the program. Have you seen it?! Haha. If not – WATCH IT! The producers behind it is Ricky Gervais & Stephen Merchant and I mean – it can’t go wrong then haha! So that’s what we are up to now. Tomorrow is our last day at the bootcamp here in Thailand and we have our last workout in the morning. BUT me and andré are staying for one more week ( Moving on to Koh Lak!)  so I’m super happy about that! Don’t want to go home really..

  _______________________________________________

  Jag lyckades få till dessa bilder tidigare ikväll med Frida precis innan solen gick ner! Vi klarade det haha! Vi var tvugna att skynda oss för att ensa få till dessa bilder :) Tack Frida för hjälpen! André och jag ligger just nu i sängen och vi har precis börjat kolla en ett sjuuuukt roligt reseprogram som heter “An idiot Abroad” och jag skrattar så sjukt mycket åt det och han som är i programmet. Har ni sett de?! haha. Om inte – KOLLA! Producenterna bakom är inga mindre än Ricky Gervais & Stephen Merchant och jag menar – då kan de ju liksom inte gå fel haha! Så det är vad vi är up too just nu. Imorgon är vår sista dag här på bootcampet och vi kör sista träningspasset imorgonbitti. MEN jag och André kommer ju stanna en vecka till ( inte här men i Koh Lak! ) så de är jag väldigt glad för! Vill verkligen inte åka hem än..


  28 kommentarer  28 kommentarer om “SPARKLE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här