Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:03 | November 22, 2017

  SAND BETWEEN MY TOES

  Kata Noi beachKata Noi beachKata Noi beachKata Noi beachKata Noi beach

   

  FINALLY SOME BEACH TIME

   

  Like I wrote the other day we had a “resting day” on sunday so we all decided to take a cab to Kata Noi beach to just chill in the sun. WELL DESERVED! It looked like it was going to be really bad weather there for a second but it turned out great so I was happy about that :) Couldn’t ask for more than sun, the beach and a cold coconut. I’m OBSSESED with drinking coconut water from the coconuts here. They are soooo yummie! Especially when they are super cold. Damn it.. now I need one haha! And I’m laying in bed already. Gah I would pay so much for a coconut now haha.

  ________________________________________

  Som jag skrev för någon dag sedan så hade vi “vilodag” på söndagen så då bestämde vi oss alla för att ta en taxi till Kata Noi stranden för häng i solen. VÄLFÖRTJÄNT! Det såg ut som att det skulle bli kaos med vädret för en sekund men sen blev det hur bra som helst :) de var jag glad för! Kunde inte b om mer än det: Sol, strand och kalla cocosnötter. Jag är BESATT med att dricka cocosvattnet ur kokosnötterna här. Dom är såååå goda! Speciellt sådär superkalla. Fasiken.. nu blev jag så sugen på en haha! Och jag ligger redan i sängen. Gah skulle kunna betala mycket för en kall kokosnöt nu haha.


  4 kommentarer  4 kommentarer om “SAND BETWEEN MY TOES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här