Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:38 | November 23, 2017

  S H A D E

   

  Taking selfies while having a “sun-break” in the shade. Love to stay in the shade a bit! We just got home from the market and now we are sitting in the living room of our new hotell/villa only for the night just drinking beer and talking about everyhting and nothing. It’s me, André, his dad & mom. Very cozy! His parents are leaving early tomorrow so we’ll just spend time together tonight. André and I are going to Kao Lak tomorrow and we are staying at a suuuuper nice hotel – YEY! Can’t wait! Well, time to spend some time with them before they leave! Xx

  ________________________________________________

  Tog lite selfies under min “sol-paus” i skuggan. Älskar att hänga lite i skuggan emellanåt! Vi kom precis hem från marknaden och nu sitter vi i vardagsrummet på vårt nya hotell/villa bara för natten och bara dricker öl och umgås. Det är jag, André, hans pappa & mamma. mysigt! Hans föräldrar åker hem tidigt imorgonbitti så vi ska mest bara umgås ikväll. André och jag åker vidare till Kao Lak imorgon och ska bo på ett superfint hotell – YEY! Längtar! Men men, nu ska jag gå och umgås innan dom åker hem! Xx


  4 kommentarer  4 kommentarer om “S H A D E”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här