Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:08 | November 24, 2017

  20% + 5% OFF NELLY.COM

  -POST IN COLLAB WITH NELLY.COM
  (POST CONTAIN ADLINKS)

  1.YELLOW JACKET, HERE_2. TSHIRT, HERE_3. TROUSERS, HERE_4. BUCKLE BOOTS, HERE

  5. RED DRESS, HERE_6. HEELS, HERE_7. SLINKY TOP, HERE_8. BLACK DRESS, HERE

  9. YELLOW KNIT, HERE_10. STAR SKIRT, HERE_11. TROUSERS, HERE_12. GLITTER SHOES, HERE

  13. BLACK DRESS, HERE_14. RED DRESS, HERE_15. GLITTER DRESS, HERE_16. RED OFF-SHOULDER, HERE

  17. PINK COAT, HERE_18. DOTTED DRESS, HERE_19. THIGH HIGH BOOTS, HERE_20. TROUSERS, HERE

   

  Let’s continue on this “black friday” week with NELLY.COM! Here I’ve picked out my favs from the site and guess what? Instead of only their 20% off you’ll get an extra 5% off when you use my own special code: ANGELICABF5 in the check-out! Press HERE to get to their site!
  Happy shopping lovers! Xx

  _______________________________________

  Låt oss fortsätta på “black friday” veckan med NELLY.COM! Jag har ovan valt ut mina favoriter och gissa vad? Istället för bara de 20% av så får ni 5% extra av med min egna kod: ANGELICABF5 i kassan! Klicka HÄR för att komma till sidan!
  Happy shopping babes! Xx

   


  5 kommentarer  5 kommentarer om “20% + 5% OFF NELLY.COM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Love the selection! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thanks babe! Want them al! xx

   Reply
  • I love your selection, especially the pink coat, the star skirt and glitter boots <3

   Reply
  • Thanks babe!! yes me too :D <3

   Reply
  • Köpte denna för min återhämtning efter förlossningen. Im fortfarande gravid men försökte på bäckenet postpartum belly wrap sedan dess 3 i 1 och jag älskade det. Är superstretchig och gav min mage mycket stöd. Jag fick min mamma att prova de andra två banden och hon älskade postpartum bälte. De är alla superstretchiga men bekväma tyger, är inte obekväma som vissa andra midjeskor där du inte ens kan andas. Jag är nöjd med mitt köp och jag kommer att använda alla 3 under min förlossning.

   Reply