Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:07 | November 24, 2017

  SURIN

  surinsurinAwa by NLY

   

  LUNCH AT THE BEACH
  BIKINI FROM AWA BY NELLY, HERE (ADLINK)

   

  SO these past two days hasn’t been that sunny that I would like it to be, so hopefully it will be better tomorrow :) After leaving chalong yesterday we stayed in Surin over the night and then this morning we went straight to Khao Lak where we are now. Like I said, the weather is a bit grey and moody today but I hope it will be better tomorrow! Just want to chill in the sun and eat good food the rest of our stay.

  _________________________________________

  SÅ dessa två sista dagar här har inte varit så bra på väderfronten som jag hade hoppats på, men jag håller tummarna att de bli bättre imorgon :) Efter att ha lämnat Chalong så stannade vi igår natt över i Surin innan vi tog oss vidare till Khao Lak imorse. Som jag sa, vädret är rätt grått och molnigt men hoppas på att de är bättre imorgon! Vill bara sola i solen och chilla samt äta god mat resten av tiden.


  6 kommentarer  6 kommentarer om “SURIN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här