Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:24 | November 26, 2017

DUSTY PINK

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
ASOS DRESSASOS DRESSASOS DRESSASOS DRESSASOS DRESSASOS DRESSASOS DRESSASOS DRESSASOS DRESS

 

CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM ASOS, SIMILAR HERE_SANDALS FROM NELLY, HERE_
_BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_EARRINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_
_BRACELETS MIXED FROM SOPHIE BY SOPHIE, H&M_

 

Ah this dress is a dream! I bought it for Kenzas wedding this summer but I decided to use THIS one instead ( which I love even more haha!) and haven’t used this at all. But now it was finally time to use it :) Do you like it? Anyway.. another day with sucky weather. It’s been grey and rainy all day… and upon that: André is really sick with tonsillitis :( Poor André! So I’ve just eaten all day, had a walk by myslef at the beach and listening to podcasts. This week was supposed to be our week where we could just chill in the sun, do loads of fun activities and fun stuff, create content and have a couple of romantic days. But instead of that, André are laying in bed with fever and a sore throat and I’m just bored af haha.

________________________________________________

Ah den här klänningen är en dröm! Jag köpte den till Kenzas bröllop men bestämde mig för DENNA istället ( Som jag älskar ännu mer haha!) och jag har sen dess inte använt denna alls. Men nu var det dags :) Gillar ni den? Men men.. en till dag här i Khao Lak med dåligt väder.. grått och regnigt.. och på det så har André fått halsfluss :( stackaren! Så idag har jag bara ätit mat, promenerat ensam på stranden och lyssnat på poddar. Denna vecka skulle vara all about att bara sola, bada, hitta på roliga aktiviteter, skapa massa nice bilder/vloggar och ha det romantiskt ihop. Men istället för de så ligger André helt utslagen i sängen med feber och ont i halsen och jag är så jäkla uttråkad haha.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “DUSTY PINK”

 1. Johanna Brege on

  Hej finaste du, använder du Lightroom för redigering? isåfall har du några presets att tipsa om? och bloggar du med WordPress? Tänkte nämligen starta en blogg! KRAM<<<333333

  Reply
  • angelicablick on

   Hej finis! Jag använder oftast PS men ibland lightroom. Dock mer PS! :) Yes jag bloggar i wordpress! Tror dom flesta gör de :D kul!! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.