Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:34 | November 27, 2017

FINALLY SOME SUN

TRAVEL

 

LATE AFTERNOON SUN

 

YEEEY! We finally got an hour of sun this afternoon and no one was happier than me. Anyways.. I had the wierdest night of my life yesterday. Like I wrote the other day, André is sick and has been in bed for three days now. So last night right before crawling into bed I started feeling wierd. I had pain in my body ( you know when every part of your body aches and it almost feels lika your skin is over sensitiv? ), my head hurt, and I got a fever.  I was seriously freezing even tho I had my hoodie on, trousers, no AC and I was under the sheet in bed. I thought directly ” Fuck! I’m sick. here we go…”. I finally fell asleep and the next day ( today ) I woke up feeling way better. Then I just started feeling better and better. I went to the doctor an she tells me I’m all good. Wtf happend? Did my body overcome the illness over night? Or what happend?

_____________________________________________

YEEEEY! Vi fick äntligen typ en timmas sol på eftermiddagen och ingen var gladare än jag. Men men.. jag hade konstigaste kvällen/natten igår. Som jag skrev igår så är ju André sjuk och sängliggandes och varit de i tre dagar. Så igårkväll började jag känna mig skum i kroppen och innan jag visste ordet av så hade jag ont i heeela kroppen. Dvs såndär “feber-ont” när varenda liten led och del av kroppen gör så ont ( nästan så det känns som att huden gör ont ni vet?). Jag fick ont i huvudet med och jag fick feber. Jag frös ihjäl och hade frossa trotts att jag bar en hoodie, långbrallor, ingen AC på och låg under vårt duntäcke. Jag tänkte direkt “Fan! Nu blir jag sjuk! Here we go..”. Tillslut somnade jag och dagen efter ( idag) vaknade jag och mådde betydligt bättre. Och bättre och bättre blev jag under dagen. Jag gick till läkaren under dagen som konstaterade att jag mår bra. Vad i…? Vad hände liksom? Krigade min kropp så hårt när jag sov att jag blev frisk? Eller vad hände?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

26 Responses to “FINALLY SOME SUN”

 1. Stephanie on

  DAMN this sounds so much like my dengue- virus symptoms …im glad you feel better!!! did they test you on that? cause there is one week between infection and disease break-out and i kinda felt like that on the day of the infection… i don’t wanna scare you for nothing but i just wanted to let you know! had the craziest time with this illness on bali..

  anyway, wish you a wonderful holiday even the weather is not that good!

  are you gonna come to Austria again this Winter?

  kisses from Tiro!

  xxx Steffi

  Reply
   • angelicablick on

    Stephanie: Nah… I know that when you get the dengue-virus you get like small red “bites” or musquito-bite-like dots on your body and I don’t have that. I would rather think that Malaria is closer to what I’m experiencing but I certainly hope NOT hahah. I’m traveling back home tomorrow morning so if I continue feeling wierd I’ll go to the doctor in sweden which I trust. I think I’m fine tho , I’m not worried :) I’ve been wearing DEET mosquito spay every day and night and I just got a couple of bites one of the nights here. Wish me luck! Hmm, I might actually go there! not 100% tho :) LOOOVE

    Isabelle: Som jag skrev ovan så är mina symptom inte alls riktigt som Dengue-febern – utan mer som Malaria. Hoppas dock inte de är nått utav dom och speciellt inte Malaria haha. Jag tror inte de är någon fara :) Blir jag sämre så får jag uppsöka läkare hemma i sverige. Vi ska åka hem tidigt imorgonbitti så de ska bli skönt! KRAM

    Reply
    • Stephanie on

     yeahhh..if i would have known of that dengue epidemic i would have taken a bath in mosquitospray every damn morning :D

     so stay safe, i just read you go on a holiday to morocco- enjoy!!

     bussi

     Reply
 2. mamma on

  Skönt att du blev bättre min lllla gumma ❤? Hoppas nu att Andre blir bra ordentligt oxå,så ni får njuta av tiden ni är där. Älskar dig Mest i hela Världen ❤❤

  Reply
  • angelicablick on

   Ja de är skönt mammsis <3 Ska dock bli skönt att få komma hem nu så André får rätt vård och så jag med kan hålla bättre koll på om mitt blir sämre. Jag mår bra nu iaf :) <3 älskar dig!

   Reply
  • angelicablick on

   Haha, I have NO idea. It’s so wierd!Well, I’m better now so Im happy about that :) He’s getting worse so he needs to see a doctor asap when we land :( Poor my baby! xx

   Reply
 3. Stefan on

  Ibland är det mycket psykologiskt också när någon nära är sjuk bara för man tänker att “nej fan jag kommer också bli smittad” så går man runt och känner efter och det påverkar kroppen mer än man tror :) Skönt det löste sig i alla fall så du inte blev sängliggandes du med!

  Reply
 4. Lina on

  Hej Angelica! Du har verkligen världens bästa blogg!!

  – Jag har letat ööverallt på internet i dagar nu – vart är bikinin ifrån?

  SUPERtack för svar!! <3 Kram

  Reply
 5. Maja on

  Hej!!
  Jag funderar på samma sak som dig Lina! Har också letat överallt men inte hittat något, har du möjligtvis kommit på varifrån den är?
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.