Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:34 | November 27, 2017

  FINALLY SOME SUN

   

  LATE AFTERNOON SUN

   

  YEEEY! We finally got an hour of sun this afternoon and no one was happier than me. Anyways.. I had the wierdest night of my life yesterday. Like I wrote the other day, André is sick and has been in bed for three days now. So last night right before crawling into bed I started feeling wierd. I had pain in my body ( you know when every part of your body aches and it almost feels lika your skin is over sensitiv? ), my head hurt, and I got a fever.  I was seriously freezing even tho I had my hoodie on, trousers, no AC and I was under the sheet in bed. I thought directly ” Fuck! I’m sick. here we go…”. I finally fell asleep and the next day ( today ) I woke up feeling way better. Then I just started feeling better and better. I went to the doctor an she tells me I’m all good. Wtf happend? Did my body overcome the illness over night? Or what happend?

  _____________________________________________

  YEEEEY! Vi fick äntligen typ en timmas sol på eftermiddagen och ingen var gladare än jag. Men men.. jag hade konstigaste kvällen/natten igår. Som jag skrev igår så är ju André sjuk och sängliggandes och varit de i tre dagar. Så igårkväll började jag känna mig skum i kroppen och innan jag visste ordet av så hade jag ont i heeela kroppen. Dvs såndär “feber-ont” när varenda liten led och del av kroppen gör så ont ( nästan så det känns som att huden gör ont ni vet?). Jag fick ont i huvudet med och jag fick feber. Jag frös ihjäl och hade frossa trotts att jag bar en hoodie, långbrallor, ingen AC på och låg under vårt duntäcke. Jag tänkte direkt “Fan! Nu blir jag sjuk! Here we go..”. Tillslut somnade jag och dagen efter ( idag) vaknade jag och mådde betydligt bättre. Och bättre och bättre blev jag under dagen. Jag gick till läkaren under dagen som konstaterade att jag mår bra. Vad i…? Vad hände liksom? Krigade min kropp så hårt när jag sov att jag blev frisk? Eller vad hände?


  26 kommentarer  26 kommentarer om “FINALLY SOME SUN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så himla konstigt när det blir så, glad att du mår bättre i alla fall! :)

   http://josefinmolander.com

   Reply
  • Jätte! men samtidigt är kroppen fett wierd ibland och ibland gör den under :) tack! kram

   Reply
  • DAMN this sounds so much like my dengue- virus symptoms …im glad you feel better!!! did they test you on that? cause there is one week between infection and disease break-out and i kinda felt like that on the day of the infection… i don’t wanna scare you for nothing but i just wanted to let you know! had the craziest time with this illness on bali..

   anyway, wish you a wonderful holiday even the weather is not that good!

   are you gonna come to Austria again this Winter?

   kisses from Tiro!

   xxx Steffi

   Reply
  • Exakt vad jag tänkte!

   Reply
  • Stephanie: Nah… I know that when you get the dengue-virus you get like small red “bites” or musquito-bite-like dots on your body and I don’t have that. I would rather think that Malaria is closer to what I’m experiencing but I certainly hope NOT hahah. I’m traveling back home tomorrow morning so if I continue feeling wierd I’ll go to the doctor in sweden which I trust. I think I’m fine tho , I’m not worried :) I’ve been wearing DEET mosquito spay every day and night and I just got a couple of bites one of the nights here. Wish me luck! Hmm, I might actually go there! not 100% tho :) LOOOVE

   Isabelle: Som jag skrev ovan så är mina symptom inte alls riktigt som Dengue-febern – utan mer som Malaria. Hoppas dock inte de är nått utav dom och speciellt inte Malaria haha. Jag tror inte de är någon fara :) Blir jag sämre så får jag uppsöka läkare hemma i sverige. Vi ska åka hem tidigt imorgonbitti så de ska bli skönt! KRAM

   Reply
  • yeahhh..if i would have known of that dengue epidemic i would have taken a bath in mosquitospray every damn morning :D

   so stay safe, i just read you go on a holiday to morocco- enjoy!!

   bussi

   Reply
  • Love, love, love <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • <3<3 LOVE!

   Reply
  • Skönt att du blev bättre min lllla gumma ❤? Hoppas nu att Andre blir bra ordentligt oxå,så ni får njuta av tiden ni är där. Älskar dig Mest i hela Världen ❤❤

   Reply
  • Ja de är skönt mammsis <3 Ska dock bli skönt att få komma hem nu så André får rätt vård och så jag med kan hålla bättre koll på om mitt blir sämre. Jag mår bra nu iaf :) <3 älskar dig!

   Reply
  • This looks like paradise! x http://www.justsavxnnah.com

   Reply
  • It is! When it’s not raining haha <3

   Reply
  • overnight flu!??? lets just be happy it went away! hope Andre feels better soon! – x

   Lavinya Royes – Fashion & Lifestyle Blog

   Reply
  • Haha, I have NO idea. It’s so wierd!Well, I’m better now so Im happy about that :) He’s getting worse so he needs to see a doctor asap when we land :( Poor my baby! xx

   Reply
  • you look incredible! your photoas are amazing! sigh. I NEED to be on holiday rn

   http://www.amillionpinks.com/stylenotes-summer-stripes-sunhats/

   Reply
  • Aw thank you so much babe!! <3 Yes it's amazing! xx

   Reply
  • Låter verkligen som vätskebrist.

   Reply
  • Nej nej, jag dricker så sjukt mycket vatten + vätskeersättning med C vitamin i

   Reply
  • Beautiful shots!!

   Nasklee – http://www.nasklee.com

   Reply
  • Thank you so much <3

   Reply
  • Solsting kanske? Hände mig när jag var i Thailand, konstig känsla att frysa där i värmen xD

   Reply
  • Ibland är det mycket psykologiskt också när någon nära är sjuk bara för man tänker att “nej fan jag kommer också bli smittad” så går man runt och känner efter och det påverkar kroppen mer än man tror :) Skönt det löste sig i alla fall så du inte blev sängliggandes du med!

   Reply
  • men åh vad skönt att det gick över så fort! måste fråga vart den fantastiska bikinin är ifrån?

   Reply
  • I am in loooove with the new blog design and with these photos <3
   Good job, girl!

   Kisses, Nikola
   https://nicolsvieww.wordpress.com

   Reply
  • Hej Angelica! Du har verkligen världens bästa blogg!!

   – Jag har letat ööverallt på internet i dagar nu – vart är bikinin ifrån?

   SUPERtack för svar!! <3 Kram

   Reply
  • Hej!!
   Jag funderar på samma sak som dig Lina! Har också letat överallt men inte hittat något, har du möjligtvis kommit på varifrån den är?
   Kram

   Reply