Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:19 | November 28, 2017

PINK SUNSETS

TRAVEL
khao lak jw marriottkhao lak jw marriott

 

LAST NIGHTS SUNSET

 

Okey, last day in Khao Lak before we fly back to Bangkok later on tonight. I’m actually so, so ready to go home and that is beacuse I just want to take André home so he can get the right medical help that he needs. My poor boy :( I just want him to get well now. So yes, we are flying back to Bangkok tonight and then staying at a hotel close to the airport cause our flight is leaving early tomorrow. We’ll be back in Sweden on the 29th if everyhting goes as it should :) I’ll be home 1 week before I’m leaving for… MARRAKECH! YAAAS! Finally going back there again! But under my week at home I have loads of stuff to do – Many (fun) meetings, celebrate my birthday with friends, and yeah loads of other stuff. Wish us luck now on our trip back!

_______________________________________________

Okej, sista dagen i Khao Lak innan vi flyger vidare till Bangkok ikväll. Jag är faktist så, så redo att åka hem och de är först och främst för att jag vill att André ska få rätt vård. Min älskling :( Jag vill bara att han ska bli bra. Så ja, vi flyger från Khao Lak till Bangkok ikväll och sen ska vi bo nära flygplatsen för vårt flyg går tidigt hem imorgon. Vi är hemma igen den 29:e om allt går som det ska :) Jag kommer vara hemma i 1 vecka innan jag åker till.. MARRAKECH!YAAS! Äntligen dags att åka tillbaka! Men under min vecka hemma så har jag massor att göra och stå i – Många (roliga) möten, fira min födelsedag med vänner och ja massa annat. Önska oss lycka till på resan hem!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

9 Responses to “PINK SUNSETS”

  • angelicablick on

   Hej! Jag resonerar på så vis att jag drar in på mycket annat. Jag säljer alltid vidare eller ger bort mina kläder, jag äter inte kött och kan därav bocka bort den störrsta miljöboven i världen. Jag äger ingen bil och aldrig gjort och åker enbart kommunalt eller cyklar ( taxi sker väldigt sällan). Kram

   Reply
   • Sofia on

    Jag förstår hur du menar och jag tycker att du gav ett bra svar på frågan. Vi bör alla se över vad vi kan minska på och att skippa kött och onödigt bilåkande är jättebra.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.