Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:30 | December 3, 2017

  Some time off

   

  PICTURES FROM LAST NIGHTS CELEBRATION
  
  

  Hi again guys ♥ How are you? So like you’ve noticed I haven’t updates since we got back from Thailand. It’s just been so much to do with André being so sick and that has been my only focus. He is still very, very ill and we’ve been to the Hospital with him 4 times. We haven’t got any test results back yet but the only thing they can say is that it’s something tropical and nothing usual to get. They are thinking it might be the duenge fever or a parasite.. but yeah, we don’t know yet. So yes, my focus hasn’t been on creating content now when he is so sick. Poor André :( My dad came and visited us this weekend as well so that also made me want to hang out with him. But now i’m back again and I’ve missed creating content and posting here :) Stay tuned for a new vlog coming up!

  _______________________________________________

  Hej på er ♥ Hur mår ni? som ni kanske märkt så har jag inte uppdaterat alls sen vi kom hem från Thailand. Det har haft att göra med det faktum att André fortfarande är väldigt, väldigt sjuk och mitt fokus har enbart legat på honom och att försöka få reda på vad som är fel. Han är fortfarande väldigt sjuk och vi har besökt sjukhuset 4 gånger redan. Vi har fortfarande inte fått veta vad de kan vara och provsvaren är inte klara. Men dom tror att det är något tropiskt eftersom det inte är någon vanlig sjukdom han fått. Dom tror de kan vara duenge feber eller någon slags parasit.. men ja, vi vet inte helt hundra än. Så ja, mitt fokus har legat på honom och inte på att skapa massa bilder och content. Stackars André :( Min pappa kom och hälsade på oss under helgen med så har hängt en del med honom med. Men nu är jag tillbaka igen! Har saknat att skapa feta bilder och posta på bloggen :) håll er uppdaterade här för snart kommer en ny vlogg!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Some time off”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här