Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:43 | December 4, 2017

MINTY

LOOK OF THE DAY
fendifendifendifendifendifendi

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON – EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_KNIT FROM WEEKDAY, HERE_COAT FROM WEEKDAY, HERE_
_BAG FROM FENDI_SHOES FROM H&M, SIMILAR HERE_HAT FROM LACK OF COLOR_

 

Happy Monday peeps! I woke up to some good weather today so that made me happy :) Feels a bit wierd to wake up in Sweden now after spending one month in Thailand. But I’ve actually missed being home and I’ve missed our apartment. Anyway, i’m just about to meet up with Silja to shoot some collabs that I have a deadline on today. Besides that I have plenty of work on my laptop to do today! Mondays are for answering emails, going through my week and try to schedual these upcoming days. And yeah, swinging by Marre at BANGS today for a fresh up also. On wednesday i’m leaving for Marrakech!! Can’t wait!

___________________________

Glad måndag peeps! Jag vaknade upp till strålande väder och sånt gör mig riktigt glad :) Känns en aning konstigt att vakna upp i Sverige såhär när man varit borta i Thailand i en månad. Men jag har ju saknat att vara hemma och speciellt vår lägenhet. Men men, jag ska alldeles straxt möte upp Silja för att fota av ett samarbete som jag har deadline på idag. Förutom de så brukar jag hålla måndagarna till att svara på mail, planera veckan och gå igenom sånt som ska göras. Och ja, sen ska jag springa förbi Marre på BANGS för en liten uppfräschning med. På onsdag åker jag till Marrakech!! Längtar!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “MINTY”

 1. Johanna Brege on

  åh vad fin bakgrund!!
  Har du något tips tid en tjej som vill starta modeblogg? Bör man tex använda WordPress direkt eller ska man gå med i ett bloggnätverk(nouw).
  Vad ska man mer tänka på?
  KRAM!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.