Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:43 | December 4, 2017

  MINTY

  fendifendifendifendifendifendi

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON – EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_KNIT FROM WEEKDAY, HERE_COAT FROM WEEKDAY, HERE_
  _BAG FROM FENDI_SHOES FROM H&M, SIMILAR HERE_HAT FROM LACK OF COLOR_

   

  Happy Monday peeps! I woke up to some good weather today so that made me happy :) Feels a bit wierd to wake up in Sweden now after spending one month in Thailand. But I’ve actually missed being home and I’ve missed our apartment. Anyway, i’m just about to meet up with Silja to shoot some collabs that I have a deadline on today. Besides that I have plenty of work on my laptop to do today! Mondays are for answering emails, going through my week and try to schedual these upcoming days. And yeah, swinging by Marre at BANGS today for a fresh up also. On wednesday i’m leaving for Marrakech!! Can’t wait!

  ___________________________

  Glad måndag peeps! Jag vaknade upp till strålande väder och sånt gör mig riktigt glad :) Känns en aning konstigt att vakna upp i Sverige såhär när man varit borta i Thailand i en månad. Men jag har ju saknat att vara hemma och speciellt vår lägenhet. Men men, jag ska alldeles straxt möte upp Silja för att fota av ett samarbete som jag har deadline på idag. Förutom de så brukar jag hålla måndagarna till att svara på mail, planera veckan och gå igenom sånt som ska göras. Och ja, sen ska jag springa förbi Marre på BANGS för en liten uppfräschning med. På onsdag åker jag till Marrakech!! Längtar!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “MINTY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här