Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:16 | December 5, 2017

  RED TOUCH

  Chanelchanelchanelchanelchanelchanel

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM ZARA, SIMILAR HERE_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_CAP FROM GINA TRICOT, HERE_TOP FROM H&M_BAG FROM CHANEL_
  _RINGS FROM H&M_

   

  I randomly bought this jacket before I went to Thailand and I love it!! I got so many compliments for it the other day when I wore it :) And HEY! What do you guys think about my new blog design?! It’s not 100% yet but it’s getting there. I’m changing the fonts of the beginning of the posts and it’s still some stuff that needs to be fixed when it comes to small details. But please let me know what you think!! And if you have some input. WELL! Time to start packing for Marrakech tomorrow. Xx

  ___________________________

  Jag spontanköpte denna jacka straxt innan jag drog till Thailand och jag älskar den!! Jag fick massor av komplimanger för den häromdagen när jag bar den :) Och HALLÅ! Vad tycker ni förresten om min nya bloggdesign?! Den är inte helt 100% klar men snart så. Jag ska byta font på inläggens namn samt lite små detaljer som behöver putsas på. Men ni får gärna säga vad ni tycker samt om ni har input på något! MEN MEN! Dags att börja packa för Marrakech imorgon. Xx


  22 kommentarer  22 kommentarer om “RED TOUCH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här