Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:59 | December 8, 2017

  Tea time

   

  TEA-TIME AT ATAYA CAFÉ

   

  Last evening as we strolled around in the Medina we decided to go to this cute coffee place that we’ve seen and yeah. it was easier said then done hahaha. It took us a while to find it! But it was a super cozy place so it was worth it in the end :) So we just got back from a day filled with taking photos haha. I’m exhausted! BUT I’m soon heading to the gym for a run before it’s time for my massage! Can’t wait!!

  ___________________________

  Igår eftermiddag traskade vi ju runt i Medinan och väl där bestämde vi oss för att gå till det här caféet som vi sett mycket om. Ja, det var lite enklare sagt än gjort att hitta dit dock hahaha. Men de var supermysigt så det var värt det i slutändan :) Vi kom iallafall precis tillbaka från att ha fotat massor undr hela dagen. Är helt slut haha! MEN jag ska ta mig ner till gymmet och springa lite innan det är dags för min massage! Längtar!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Tea time”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • You both are my favorite bloggers! <3

   Reply
  • Aw you are so cute <3 Thanks! xx

   Reply
  • Härliga bilder!!

   Reply
  • TACK! <3

   Reply
  • Beautiful photos! :)

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thank you so much honey <3

   Reply
  • You guys are so cute!! And this place looks perfect, very traditional :)

   xx
   http://www.gabriellecolette.com

   Reply
  • Aw thank you babe! Yes it was so cozy!! xx

   Reply
  • Love this blue outfits of yours! It’s amazing! ? Would you mind telling me where your sweater and dress/skirt is from?

   Reply
  • Ah thank you!! yes, both are from ASOS – you can find link in the post above! xx

   Reply
  • Jättefina bilder!

   Reply
  • Tack babe!!

   Reply
  • love the colours of Marrakech, a world of difference from London Uk – x

   Lavinya Royes – Fashion & Lifestyle Blog

   Reply
  • Me too! so beautiful!! xx

   Reply
  • You two are so beautiful! Love these beautiful pics! <3

   Reply
  • Thank you so much honey!! <3

   Reply
  • Ni går inte ihop. Angelica, något av det otrevligaste jag stött på i hela mitt liv. Ser sig över allt och alla?

   Kenza, mest söta down to earth tjejen som finns trots att hon är hyllad typ över hela Sverige.

   Vad gör ens Kenza ihop med en som Angelica!?
   Otroligt

   Reply
  • Oj wow! här har vi någon som obviously ALDRIG träffat mig utan enbart är här för att sprida hat. Vad tråkigt att se! Jag är 27 år gammal och vet mycket väl vem jag är och hur jag är och den bild du målar upp är så långt ifrån de :) Jag är så säker i mig själv och vet att jag är en bra och trevlig person så tyvärr biter inte dina ord på mig. Jag önskar dig all lycka till i livet! ha de så bra!

   Reply
  • Jag har träffat dig Angelica, men ditt personliga självupptagna ”jag” ser inte andra människor om de inte kan ”ge dig något” och jag har även träffat söta Kenza. Jag är inte 15 för att inte se den otroliga kontrasten. Du förtjänar inte Kenza.

   Reply
  • Haha, det här blir sista gången jag svarar nu för den här “Lilli” är bara ett nättroll. Så som du förklarar mig stämmer inte för fem öre och det är det som gör hela den här grejen så absurd haha. Som jag sagt tidigare till dig så känner du uppenbarligen inte mig överhuvudtaget och nej, du har inte träffat mig :) Jag kan absolut ta till mig kritik om det kommer, men du är så långt ute och cyklar här nu. Återigen: my mom thaught me better than that och jag vet vem jag är och hur jag är som person :) Hoppas du får ett fint 2018 och att du under det året slipper känna behovet att skriva nedvärderande och osanna ord om andra människor – supertråkigt . Kram på dig!

   Reply
  • Just sayin, alla tycker inte som du. Det är min personliga uppfattning om dig, så va har det med vad din ”moma taught you” – just Weird…

   Jag har heller inte behov av att skriva ”nedvärderande” saker online om människor, men fan vad provocerade det är att se människor måla upp sig som trevliga saints på bloggar höger och vänster, men sen när man träffar de i verkligheten vill man va kräkas. Mina fingrar kunde inte hejda sig. Sorry…

   Har till och med en bild med dig vid mitt bord. Kan posta den/ Nätrollet Lilli

   Reply