Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:40 | December 11, 2017

  Medina

  marrakechfendi

   

  DAY 4 IN MARRAKECH

   

  Marrakech didn’t want to give us one last day of sun for us to chill in so instead of that we have been working on our laptops this morning followed by meeting up my friend Veton for lunch and a stroll in the Medina :) Haha didn’t know he was here! So funny! Now we are back at the hotel again and we are going to pack since we are leaving tomorrow morning. Talk to you later! Xx

  ___________________________

  Marrakech ville inte riktigt ge oss en sista dag med sol att softa i så istället har vi mest suttit och jobbat hela morgonen på våra laptops följt av lunch med en killkompis till mig som är här – Veton :) Visste inte att han var här! Så kul ju! Nu är vi tillbaka på hotellet igen och ska packa eftersom vi åker tidigt imorgon. Vi hörs senare! Xx


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Medina”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här