Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:08 | December 20, 2017

I’M BLUE

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
verge girl

 

CREDIT:_TOP & SKIRT FROM VERGE GIRL_

 

Blue, blue and blue! This place was just amazing :) Don’t you agree? Well it’s wednesday and my plans got cancelled today so I’m just going to work from my laptop all day, workout and then also clean out my wardrobe. I have sooooo much stuff that I just want to get rid of.. I’m selling a lot of my stuff HERE but I still have bags and bags of clothes that I don’t know what to do with. I’ve given away tons of clothes to Myrorna and second hand and to family/freinds but then I have some stuff that I want to sell. Maybe a new bloppis?

___________________________

Blått, blått och mera blått! Det här stället var så magiskt :) Håller ni inte med? Ja, idag är det onsdag och mina planer för dagen ställdes in så jag ska mest bara jobba från datorn idag, träna och sen rensa ut min garderob. Jag har såååååå mycket saker jag vill bli av med.. jag säljer ju massor HÄR men har fortfarande massor kvar som jag inte vet vad jag ska göra av. Jag har redan gett bort massor till myrorna/second hand samt till släkt/vänner men har fortfarande en del kvar som jag vill sälja. Kanske dags för en ny bloppis?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

28 Responses to “I’M BLUE”

 1. Cenedra on

  Hej jag är en tjej på 20 år som försöker få igång min blogg där jag skriver om psykisk hälsa/ohälsa, mitt liv som kristen, body positivity & mycket mer! Skulle vara superkul om du tittade in! Kram :)

  Reply
 2. Lovisa on

  Alltså vilka fina bilder!! Kan du inte släpa med alla kläder till Linköping och köra en bloppis där?! ;) så extremt långt till Stockholm ju och jag vill ju määä handlaa!! :)

  Reply
  • angelicablick on

   Tack!! åh jaaaa, de hade varit dröm! synd att vi ska flyga flygplan till GBG annars hade jag tagit med mig massa kläder :( nästa gång!! <3

   Reply
 3. Julia on

  Love your style :)

  maybe Ebay for your clothes? You can probably post a link to your account on insta and your things will be bought really really fast :) I know I would totally buy your dresses :)

  I am soooo in love with your style <3

  Reply
 4. Tea Vedin on

  Hej! Hur är det med din pojkvän som fick denguefeber? Hoppas han blev bra och att det inte blev så illa som det kan. Kram på dig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.