Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:03 | December 22, 2017

  Beautiful Riad

  faithfull the brandfaithfull the brandfaithfull the brandfaithfull the brandfaithfull the brand

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM FAITHFULL THE BRAND, HERE_
  _SANDALS FROM ASOS, HERE_BAG FROM OASIS, HERE_

   

  One more look from Marrakech! I loooooved this beautiful Riad – I mean, look at it! How gorgeous?!  Aaaaanyway, today I’m buying the last Christmas gifts ( yes, I’m always out in the last minute hahaha…) and then packing for our Christmas weekend. I’m meeting up with Filippa soon cause she needs to help me find the good stuff. We don’t really buy gifts for eachother now since that is not what Christmas is about but we buy just small things and also fun things for the christmas game that we always play. What are your plans today?

  ___________________________

  En till look från Marrakech! Jag äääääälskade den här fina riaden – jag menar, KOLLA! Hur fint?! Meeeeen men, idag ska jag handla de sista presenterna till jul ( Ja jag med.. jag är alltid ute i sista sekunden hahah) och sen packa för julhelgen. Jag ska möta upp Filippa med för hon ska hjälpa mig att hitta de bästa julklapparna. Vi köper inte värsta julklapparna till varann i familjen eftersom de inte är vad julen handlar om men nått roligt, lite mindre köper vi alltid samt till julklappsspelet. Vad ska ni pyssla med idag?

   


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Beautiful Riad”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här