Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:47 | December 26, 2017

Christmas weekend

UNCATEGORIZED 2

 

ME & ULLA DURING CHRISTMAS DAY

 

We are still celebrating Christmas but now in Linköping with my family :) We got here yesterday and had since then been out dancing, had dinner at my mom’s place, visited my grandpa out at the countryside and had a coffee over at Jessica and Chris. Very cozy! Tonight we are hanging out at my dad’s place with my brother and sister and having lunch with my grandma tomorrow before going back to Stockholm. We still haven’t figured out what to do for New Years.. we might book a last minute trip or celebrate it at a friends house. What are your plans for NYE?

___________________________

Vi firar fortfarande jul men nu är vi i Linköping och hälsar på min sida av familjen :) Vi kom hit igår och har sedan dess varit ute på krogen, käkat middag hos min mamma, besökt min morfar ute på landet och även druckit en kopp kaffe hemma hos Jessica och Chris. Mycket mysigt! Ikväll ska vi hem till pappa för lite julmys med min syster och bror och imorgon innan vi åker tillbaka till Stockholm så ska vi äta lunch med min mormor. Vi har fortfarande inte bestämt oss vad vi ska göra på Nyår.. vi kanske bokar en sista minuten eller så firar vi hemma hos en vän. Vad ska ni göra på nyår?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “Christmas weekend”

 1. Jessika on

  Aja.. sista gången jag är med i någon frågestund eller tävling på en blogg iallafall… tråkigt att det ej kommer upp som utlovat och inte första gången heller :(

  Reply
  • angelicablick on

   Tråkigt att du känner så! Det har dragit ut på tiden för att de var så många som ansökte samt att de är jag tillsammans med en “jury” som väljer som ska komma överens. Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.