Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:10 | December 30, 2017

  LACQUER

  MONKImonki

   

  CREDIT&ADLINK:_JACKET FROM MONKI, HERE_SKIRT FROM MONKI, HERE_
  _TSHIRT FROM H&M, SIMILAR HERE_BAG FROM YSL, HERE_
  _BEANIE FROM H&M, SIMILAR HERE_SHOES FROM MANGO, SIMILAR HERE_

   

  I’m back from all the christmas celebrations and all the time off now during this period of the year! It’s been so nice to just chill at home, hang out with family/friends and just “be” you know? Two nights ago me and André went out to eat at Kasai before going to the cinema watching the “Solsidan” movie. Many had said that the movie was a disapointing so I didn’t have any high expectations at all, but I have to say it was better than many have said. Last night we invited some of our friends over for dinner and it was so cozy! I love having many people over in our apartment :) It makes it feel more alive! Today I just have dancing on the schedual ( YES, I’VE STARTED DANCING AGAIN! STAY TUNED FOR A VIDEO!!). Followed by a workout and then just chill at home tonight until the big day tomorrow!!

  ___________________________

  Jag är tillbaka från allt julfirande och dagar av med noll jobb under den här tiden av året! Det har varit så skönt att bara få slappa hemma, hänga med vänner/familj och bara “vara” ni vet? För två kvällar sen var jag och André ute och åt på Kasai följt av bio där vi såg “Solsidan” filmen. Mång hade sagt att den var rätt dålig innan så jag hade inga förväntingar alls, men jag tyckte den var mycket bättre än vad folk sagt.  Igårkväll bjöd vi över lite vänner på middag och de var supermysigt! Älskar att ha massa folk över här – det blir så mycket mysiagre då :) Idag står bara dans på schemat ( JA, JAG HAR BÖRJAT DANSA IGEN! HÅLL UTKIK PÅ INSTA/YOUTUBE FÖR VIDEO!!). Följt av träning och sen bara chill hemma tills den stora dagen imorgon!!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “LACQUER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här