Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:59 | January 1, 2018

  Happy New Year!

  happy new yearhappy new year

   

  BYE BYE 2017 AND HELLO 2018

   

  HAPPY NEW YEAR BABES!!! Gah, can’t believe it’s 2018 and a new year!! Even tho time and all this “new year” is just an “illusion” It always give you that “fresh new start” feeling – don’t you agree? Anyway – we started our last day of the year with a workout at SATS with heavy lifts and I managed to squat 90kg(!!) FINALLY! After that we all went to the sauna and sat there with a beer and talked about everyhting and nothing.
  Later on we bought all the stuff we needed for our dessert and went home to start getting ourselfs ready for the evening :) We then went to Dag where the dinner and party was at and met up with all of our friends. We had such a great night! We had a 4 course dinner, shots and champagne and good laughs all the night through. I celebrated the new year with kissing my baby-boo André and hugging all of my friends. Around 03.30 we decided it was time to go home and crash into bed!
  and with that said I just want to THANK ALL OF YOU OUT THERE who supports me, show me love everyday, comments, likes my pictures in instagram, watch my youtube vids and stands by my side. YOU mean the world to me and I just want you all to know that!! I LOVE YOU ALL!

  ___________________________

  GOTT NYTT ÅR BABES!!! Gah, kan inte fatta att de är 2018 och ett nytt år nu!! Trots att tid och det här med “nya år” egentligen bara är en illusion så får man den där känslan av “en ny, fräsch start” – håller ni inte med? Men men – vi började vår sista dag på året med att dra och träna på SATS och lyfta tungt. Jag lyckades squata 90kg(!!) ÄNTLIGEN och är sååå nöjd! Efter det bastade vi ett gäng och drack en öl i bastun och snackade om allt och inget. Senare sen åkte vi och handlade det vi behövde till vår dessert och fixade oss inför kvällen :) Till kvällen stack vi hem till Dag där vi firade vår kväll och mötte upp alla våra vänner. Vi hade så himla kul ihop! Vi käkade fyra-rätters middag, drack shots och champagne och hade det roligt ihop hela natten igenom. Jag firade tolvslaget med att pussas med min älskling André och kramas med mina vänner. Runt 03.30 kände vi att de var dags att åka hem och krasha i sängen! Och med det sagt så vill jag även säga TACK TILL ALLA ER DÄR UTE som stöttar mig, visar mig kärlek varje dag, kommenterar här, likear mina bilder på insta, kollar in mina youtube videos och all den kärlek ni ger mig. NI BETYDER allt för mig och de vill jag att ni ska veta!! I LOVE YOU ALL!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Happy New Year!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här