Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:38 | January 2, 2018

Teddy

LOOK OF THE DAY
H&MH&MH&MH&MH&M

CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM H&M, SIMILAR HERE_CAP FROM URBAN OUTFITTERS_
_BOOTS FROM ZARA, SIMILAR HERE_JEANS ARE OLD, SIMILAR HERE_
_TSHIRT FROM H&M_BAG FROM YSL, HERE_

 

HELLO NEW YEAR! And hello the first day back to normal and back to work. How are you guys? I woke up a bit late today since the hours of the day has been a bit switched these days before NYE. Both me and André had such a hard time sleeping last night so I think I had a look at the time around 02.30.. gah. I hope I can get to bed earlier today! I’ve just finished my second cup of coffee here and got some work done this morning. I’m just about to jump into my dance clothes before heading out to meet up with Amir to continue dancing. I’m so excited to show you!

___________________________

HEJ DÄR NYA ÅRET! Och hej till första dagen tillbaka som vanligt igen och med jobb. Hur mår ni? Jag vaknade rätt sent idag eftersom vi inte riktigt lyckats vända dygnet än från dagarna innan Nyår. Både jag och André hade sjukt svårt att sova igår och jag tror kollade på klovkan senast vid 02.30.. gah. Jag hoppas de blir enklare ikväll! Nu har jag precis druckit upp min andra kopp kaffe och jobbat lite på morgonen. Jag ska alldeles straxt hoppa i mina danskläder och möta upp Amir för att fortsätta dansa till vår koreografi. Jag är så pepp att få visa er sen!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “Teddy”

 1. Petite Paulina on

  Love this outfit. Perfect for the time of year. I’m also having trouble sleeping at a normal time. Don’t know how I’m going to get up early for work tomorrow but I suppose we need to get back to a normal routine at some point x

  Reply
 2. L on

  ääääääälskar din stil !! får min inspo från dig!!! följt din blogg i fleeeera år och tröttnar aldrig DU är så fucking GRYM!! <3

  Reply
 3. Rebecca on

  Hallåhallå! Jag har läst din blogg i flera år nu och älskar det du gör. Något jag dock undrar är om du funderar på köra något podd liknande? Skulle älska det :) Kram på dig och fortsätt med det du gör, du är grym.

  Reply
  • angelicablick on

   Heeejhejhej! Åh vad kul att du gör det <3 glad jag blir! Jag har faktist funderat på de och jag behöver bara hitta någon som kan göra de med mig! Taack fina! KRAM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.