Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:38 | January 2, 2018

  Teddy

  H&MH&MH&MH&MH&M

  CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM H&M, SIMILAR HERE_CAP FROM URBAN OUTFITTERS_
  _BOOTS FROM ZARA, SIMILAR HERE_JEANS ARE OLD, SIMILAR HERE_
  _TSHIRT FROM H&M_BAG FROM YSL, HERE_

   

  HELLO NEW YEAR! And hello the first day back to normal and back to work. How are you guys? I woke up a bit late today since the hours of the day has been a bit switched these days before NYE. Both me and André had such a hard time sleeping last night so I think I had a look at the time around 02.30.. gah. I hope I can get to bed earlier today! I’ve just finished my second cup of coffee here and got some work done this morning. I’m just about to jump into my dance clothes before heading out to meet up with Amir to continue dancing. I’m so excited to show you!

  ___________________________

  HEJ DÄR NYA ÅRET! Och hej till första dagen tillbaka som vanligt igen och med jobb. Hur mår ni? Jag vaknade rätt sent idag eftersom vi inte riktigt lyckats vända dygnet än från dagarna innan Nyår. Både jag och André hade sjukt svårt att sova igår och jag tror kollade på klovkan senast vid 02.30.. gah. Jag hoppas de blir enklare ikväll! Nu har jag precis druckit upp min andra kopp kaffe och jobbat lite på morgonen. Jag ska alldeles straxt hoppa i mina danskläder och möta upp Amir för att fortsätta dansa till vår koreografi. Jag är så pepp att få visa er sen!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Teddy”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Love this outfit. Perfect for the time of year. I’m also having trouble sleeping at a normal time. Don’t know how I’m going to get up early for work tomorrow but I suppose we need to get back to a normal routine at some point x

   Reply
  • Aw thank you so much <3 Yes there is something about the time now.. and the darkness. Haha I know - same here! xx

   Reply
  • ääääääälskar din stil !! får min inspo från dig!!! följt din blogg i fleeeera år och tröttnar aldrig DU är så fucking GRYM!! <3

   Reply
  • Men åh!! TACK FINA DU!! gud vad glad jag blir <3!!

   Reply
  • Sååå snygg jacka! :) Och väska!

   Reply
  • Åh tack!! <3

   Reply
  • Perfect coat <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thank you <3

   Reply
  • Hallåhallå! Jag har läst din blogg i flera år nu och älskar det du gör. Något jag dock undrar är om du funderar på köra något podd liknande? Skulle älska det :) Kram på dig och fortsätt med det du gör, du är grym.

   Reply
  • Heeejhejhej! Åh vad kul att du gör det <3 glad jag blir! Jag har faktist funderat på de och jag behöver bara hitta någon som kan göra de med mig! Taack fina! KRAM

   Reply
  • This teddy coat is so gorgeous Angelica! Love it with the ripped jeans and black boots!
   x Rubi
   Pose & Repeat

   Reply
  • Ah thank you so, so much <3 <3

   Reply