Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:37 | January 3, 2018

  RECAP: MY 2017 LOOKS

  JANUARY
  _________

   

  FEBRUARY
  _________

   

  MARCH
  _________

   

  APRIL
  _________

   

  MAY
  _________

   

  JUNE
  _________

   

  JULY
  _________

   

  AUGUST
  _________

   

  SEPTEMBER
  _________

   

  OCTOBER
  _________

   

  NOVEMBER
  _________

   

  DECEMBER
  _________

   

  I just had to go through my 2017 in outfits as well! I did that last year as well and I think it’s so much fun to see how I dressed throughout the year. I have some favorite outfits I must say.. do you? Which looks do you prefer? :)

  ___________________________

  Jag var bara tvungen att gå igenom mina outfits from 2017 också! Jag gjorde samma förra året och jag tycker att det är så sjukt kul att se hur jag klätt mig genom året. Jag har helt klart vissa favoritlooks.. har ni? Vilka looks gillar ni mest? :)


  23 kommentarer  23 kommentarer om “RECAP: MY 2017 LOOKS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här