Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:11 | January 5, 2018

  Everyday snapshots

   

  EVERYDAY RANDOM

   

  Hiiii babes! And hello weekend!! I had ( once again ) a hard time sleeping but I finally fell a sleep earlier than yesterday so I managed to get up at 08.30 for my morning workout with Simon :) I’m back home now and I’ll soon put on my makeup and shoot the stuff that I was supposed to shoot yesterday. Meeting up with Sabri for lunch later on too! After that I’m just going to work on my laptop. Whats your plans?

  ___________________________

  Heeej babe! Och hej helgen!! Jag ahde ( återigen) lite svårt att sova men somnade tillslut iaf tidigare än igårkväll så jag lyckades ta mig upp till 08.30 för att träna med Simon :) Jag är tillbaka hemma nu och ska snart få på mig lite smink och sen fota det jag hade tänkt fota igår. Ska möta upp Sabri för lunch sen med! Efter de är de mest jobb vid laptopen som gäller. Vad är er plan idag?


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Everyday snapshots”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här