Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:25 | January 7, 2018

  Yellow

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  FAKE FUR FROM HERE (ADLINK)

   

  It’s been a great Sunday for me :) Started with a bit of breakfast and cuddles in the sofa followed by a workout at Fightbox with Filippa. Then we met up with Ebba also and ate a late brunch. So yummie!! Went back home after that and have started to clean out my closet. Both me and Filippa are thinking about selling some of our stuff on saturday in Stockholm. What do you think? :) AND YEAH – NEW VLOG COMING UP TOMORROW!! I’ve been really bad at posting them lately but that’s beacuse it’s been Christmas and then New years. But now I’m back to normal again! What would you like me to do for my YOUTUBE?

  ___________________________

  Jag har haft en magisk Söndag :) Börajde dagen med lite frulle och mys i soffan följt av ett träningspass på Fightbox med Filippa. Sen mötte vi upp Ebba med och drog och käkade sen brunch. MUMS!! Vi gick hem till mig efter de och sen började jag att städa ur min garderob och rensa. Både jag och Filippa funderar på att sälja lite kläder nu på lördag, vad tror ni om de? Här i Stockholm dvs :) OCH HÖRNI – NY VLOGG KOMMER IMORGON!! Jag har varit riktigt lat och dålig på den fronten nu med jul och Nyår men nu är jag tillbaka som vanligt där. Vad skulle ni vilja se mig göra på YOUTUBE?


  35 kommentarer  35 kommentarer om “Yellow”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här