Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:25 | January 7, 2018

Yellow

LOOK OF THE DAY

PHOTOS BY ELLEN WALDTON
FAKE FUR FROM HERE (ADLINK)

 

It’s been a great Sunday for me :) Started with a bit of breakfast and cuddles in the sofa followed by a workout at Fightbox with Filippa. Then we met up with Ebba also and ate a late brunch. So yummie!! Went back home after that and have started to clean out my closet. Both me and Filippa are thinking about selling some of our stuff on saturday in Stockholm. What do you think? :) AND YEAH – NEW VLOG COMING UP TOMORROW!! I’ve been really bad at posting them lately but that’s beacuse it’s been Christmas and then New years. But now I’m back to normal again! What would you like me to do for my YOUTUBE?

___________________________

Jag har haft en magisk Söndag :) Börajde dagen med lite frulle och mys i soffan följt av ett träningspass på Fightbox med Filippa. Sen mötte vi upp Ebba med och drog och käkade sen brunch. MUMS!! Vi gick hem till mig efter de och sen började jag att städa ur min garderob och rensa. Både jag och Filippa funderar på att sälja lite kläder nu på lördag, vad tror ni om de? Här i Stockholm dvs :) OCH HÖRNI – NY VLOGG KOMMER IMORGON!! Jag har varit riktigt lat och dålig på den fronten nu med jul och Nyår men nu är jag tillbaka som vanligt där. Vad skulle ni vilja se mig göra på YOUTUBE?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

35 Responses to “Yellow”

 1. Alexandra on

  I would like to know more about your fitness and healthy lifestyle. Maybe some tips for being healthy.
  Anyway I love u so much. U re my inspiration. xxx

  Reply
 2. Linn on

  Halla! Såg på instastoryn att du köpt en blå hairspeay ocj ska testa – ville mest säga att om det är Loreals Colorusta hade jag hoppat den. Testa deras washout i blå och den skulle enligt förpackningen tvättas ut på 2 tvättar. Det var i februari och den gick ut i september så liten varning bara :))) haha lite surprise att håret i tillägg blev mintgrönt efter ca 1 månad! Tack för en kanonblogg!

  Reply
  • angelicablick on

   Ja precis! Köpte lite olika.. men bl.a den du pratar om: fast i 1-dags spray! testade en slinga och de försvann direkt.. hmm, får testa. och se! haha. Tack aif för du sa till <3 kram o tack!!

   Reply
 3. Lisbeth on

  En ”behind the scenes” hur du förbereder inför olika modeplåtningar för din blogg, hur du sätter ihop olika looks :))) ❤️

  Reply
 4. L on

  hej

  sååå fint! längtar tills jag får se hela looken !!!!
  varför gör du inte bloppis instagram konto och säljer kläder du inte använder?? hade bokstavligen köpt din garderob utan tvekan :P

  Reply
  • angelicablick on

   hej!! Ja stay tuned <3 åh de är så jobbigt bara att skicka allt och packetera osv. Tar ju sååååån tid och jag har flera kilo med kläder. Men du vet om att man kan köpa min kläder via min clique-shop? xx

   Reply
 5. Camilla on

  I would looove to watch more videoes with appartment tours, closet tours, travels or vlogs from when you are visiting different brands. Just everyday life. Unwrapping gifts from brands is also very cool to watch. The more real and everyday-like, the better :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.