Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:59 | January 9, 2018

  Marrakech Insta.

  marrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakech

   

  SOME OF MY INSTA SNAPS

   

  Hello babes! Yesterday was a very long day with loads of stuff to do and meetings. I came home pretty late but ended up doing dinner for me and André.. and then, guess what? We have been running too and from the toilette the entire night :( Ugh.. I think it’s the fish that I bought cause the other stuff isn’t possible to be make  that happen to your stomach haha. So my plans for today got cancelled ofc.. too bad. So now I’m at home working from my laptop. I was supposed to film a new vlog today and then meet up with Ellen to shoot some looks and a meeting. But I’m stuck on the sofa instead. Haha..

  ___________________________

  Hej finisar! Igår hade jag en hel del att stå i och en lång dag med möten osv. Jag kom hem ganska sent men gjorde iallafall middag till mig och André.. men sen, jag gissa vad? Vi har sprungit på toan hela natten :( Ugh.. Jag tror de är fisken från igår eftersom de andra inte riktigt kan göra de till magen. Så mina planer idag blev lite rubbade.. lite surt. Så nu ska jag sitta hemmifrån och jobba framför laptopen. Skulle filmat en ny vlogg, fotat med Ellen och haft ett möte. Nu är jag fast hemma ist’llet. haha..


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Marrakech Insta.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här