Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:55 | January 11, 2018

  Red 2.0

  Guessguessguessguessguessguessguess

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM MISSGUIDED, HERE_LEGGINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _BELT FROM BIKBOK, HERE_TOP FROM URBAN OUTFITTERS_BOOTS FROM GUESS, SIMILAR HERE_

   

  This jacket is seriously EVERYTHING! Love love love it! We escaped the rain under this “dome” and actually got a pretty good light, ey? That is the hardest part in Sweden right now: THE LIGHT! It’s so heavy and grey which makes it so hard to take nice pictures. Thank good we are leaving for Utah soon :) ON MONDAY to be exact! I’m happy I looked at the schedual tho.. I was 100% that we were leaving on tuseday but yeah, I was very wrong. Thank god I checked again! Well today I have worked on my laptop, checked off-list to do and then meetings at CUBE agency.

  ___________________________

  Den här jackan är fasiken ALLT! Älskar den! Vi gömde oss från regnet under de här “taket” och fick faktist ganska bra ljus, eller hur? Det är det svåraste i Sverige nu: LJUSET! Det är så grått och tungt ljus ute nu som gör det svårt att få bra bilder. Tack och lov att vi lämnar Sverige för Utah på Måndag :) Jag är så glad att jag kollade schemat dock för tydligen åker vi redan på måndag och jag trodde vi åkte tisdag. TACK O LOV! Idag har jag jobbat på laptopen, checkat av min to-do lista och haft möten på CUBE kontoret.


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Red 2.0”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här