Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:40 | January 14, 2018

  Marrakech insta part2

   

  MARRAKECH INSTAGRAM

   

  Here comes some more snaps from my trip to Marrakech that I’ve posted on my instagram :) I’ve spent my weekend just having a good time with André and my friends. I’ve actually been out partying two days straight but hey, I don’t really drink so I haven’t been hung over at all – just tired. And guess what?! I ran 10 kilometers yesterday!! I had such an awesome flow at the gym so I just kept on running and runnign. I’m proud over myself :) Today me and André took a sunday stroll at Södermalm and then ate at Vapiano before walking back home getting all our laundry set up. I’m packing my bags as we speak since we are leaving for Utah tomorrow!! Woop woop! And then André and i are going to the cinema to watch “Ted – för kärlekens skull” – a swedish movie about Ted Gärdestad. Stay tuned for more!

  ___________________________

  Här kommer lite mer bilder från min resa till Marrakech som jag postat på insta :) Jag har spenderat hela min helg med att bara ha det gött med André och vänner. Jag har faktist varit ute och dansat två dagar i rad men ja, jag dricker ju mer ellr mindre inget så jag har inte varit bakis utan bara trött. Men gissa vad?! Jag sprang 1 mil igår!! Jag hade sånt sjukt flow så jag bara körde på. Jag är så stolt över mig själv för de :) Idag tog jag och André en liten söndagspromenad runt söder och sen käkade vi på Vapiano innan vi traskade hem och tog hand om tvätten. Jag håller på att packa för Utah imorgon nu!! Woop woop! Och sen ska jag och André på bio och se ” Ted – för kärlekens skull” – filmen om Ted Gärdestad. Stay tuned för mer här!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Marrakech insta part2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här